Samsung Galaxy Z Fold 3 5G näytön suojakalvot


4 Tuotteet

Suojaa Samsung Galaxy Z Fold 3 5G -laitteen näyttö ja kamera Dealy lla.

Dealy lta löydät parhaan valikoiman Samsung Galaxy Z Fold 3 5G:n näytön- ja kamerasuojia edulliseen hintaan. Löydät kameran lasiin asennja tavan kalvon ja linssin. Näytön kalvo on erittäin ohut ja erittäin vahva. Se on helppo asentaa, eikä siitä jää jälkiä, kun poistat sen. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä ja vuorovaikutus sovellusten kanssa on poikkeuksellista. Naarmut eivät häiritse sinua, sillä ne voivat olla ongelmallisia ja devalvoisivat puhelinta. Vältät sisäosan ja lasin vaurioitumisen. Suosittelemme, ja tä kiinnität suojakuoren tai suojakuori n matkapuhelimesi turvallisuuden optimoimiseksi, jotta voit käyttää sitä täysin rauhassa.

Takakameran panssarilasi oleva suojalinssi

Dealy tarjoaa parhaan suojalinssin Samsung Galaxy Z Fold 3 -kuvakehykselle. Se on helppo asentaa eikä jätä jälkiä, kun poistat sen. Se estää linssin rikkoutumisen, naarmut, jotka voivat olla kohtalokkaita valokuvan laadulle, ja pölyn, josta voi tulla ongelma. Tämä HD-panssarilasi on erittäin läpinäkyvää, joten se ei vaikuta valokuvien ja videoiden laatuun. Voit nauttia kamerastasi täysin rinnoin ilman huolta mistään vahinkotapahtumista.

Ota yhteyttä numeroon 06 44 64 68 65

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme on kohdassa "Ota yhteyttä". Vastaamme kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Voit myös lukea blogiamme ja seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.