Suojakuorja Samsung Galaxy Z Fold 3 5G


136 Tuotteet

Dealy tarjoaa poikkeuksellisen valikoiman edullisia kuoria, suojakuori ita ja suojuksia Samsung Galaxy Z Fold 3 5G:lle.

Dealy -verkkokaupasta löydät parhaat rungot, kannja ja suojakuorja Samsung Galaxy Z Fold 3:lle alennja tuun hintaan. Tutustu tarpeisiisi sovitja tuun huippuvalikoimaamme. Tiimimme on valinnut erittäin ohuja ja kevyja suojakuorja , jotka tuntuvat taittuvan puhelimesi päällä kuin toiselta iholta. Niitä on saatavana silikonia, muovia tai hybridejä. Ne ovat joustavia, jäykkiä tai puolijäykkiä. Ne mahdollistavat helpon pääsyn älypuhelimen portteihin ja toimintoihin. Sinun ei tarvitse huolehtia kolhuista, naarmuista, jäljistä tai pölystä. Löydät läpinäkyviä, hiilikuituisia, keinonahkaisia ja yksivärisiä silikonisuojia. Ne kaikki kestävät hyvin elementtejä. Tarjoamme myös suojakuori ita, joiden muotoilu miellyttää sekä teini-ikäisiä ja tä nuoria. Löydät poikkeuksellisen laajan valikoiman suojakuori ita, jotka on päällystja ty laadukkaalla aidolla tai keinonahalla. Ne sopivat kaikille, ja ne antavat älypuhelimellesi tyylikkään ilmeen. Krokotiilinahkamainen suojakuori on upea ja erittäin kestävä. Erittäin pehmeä kädessä, se tekee älypuhelimesta persoonallisen ja antaa sinun käyttää sitä täysin turvallisesti. Suosittelemme näytön suojaamista kalvolla tai erittäin ohuella, erittäin kestävällä karkaistulla lasilla. Nämä viimeistelevät Samsungin turvallisuuden.

Käytännöllisja , erittäin turvallisja suojuksja ja suojakuorja

Valitsemme laadukkaat suojakuorja , jotka on suunniteltu erityisesti taitja tavalle puhelimellesi. Ne suojaavat sitä täydellisesti iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne mahdollistavat helpon pääsyn puhelimen portteihin ja toimintoihin. Suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäisja korttipidikkeja ja tasku käteiselle, sja eleille, pienille suojakuori kirjoille, muistiinpanoille jne. Suojat voidaan taittaa pois, jolloin niistä tulee handsfree-pidikkeja , joiden avulla voit käyttää puhelinta vaakatasossa. Voit katsella videoita ja elokuvia tai pelata pelejä turvallisesti ja nautinnollisesti. Myymme suojia yksivärisenä keinonahkana ja aitona nahkana monenlaisilla tekstuureilla: lychee-nahkatehoste, nappa-tyyli, aito halkaistu nahka. Löydät läppätyylisiä suojia, joissa on läppään integroitu lukko, ja suojia, joissa on magneja tikiinnitys. Täydellinen ja monipuolinen valikoima suojauksia, joiden avulla voit nauttia täysin rinnoin Samsung Galaxy Z Fold 3 5G:stä Tervja uloa meille!

Seuraa tilauksiasi helposti

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme on kohdassa "Ota yhteyttä". Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voimme myös vastata kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiin. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.