iPhone 13 Pro -näytönsuojat


6 Tuotteet

Dealy tarjoaa yksinoikeudella valikoiman näytönsuojia iPhone 13 Pro -puhelimelle.

Dealy tarjoaa iPhone 13 Pro -puhelimen näytön- ja kamerasuojia alennja tuun hintaan. Ne ovat huippuvalmistajien suunnittelemia, ja niiden hinnat alkavat vain 3,99 eMale ta. Valikoimastamme löytyvän kalvon tai karkaistun lasin avulla kannja tavasi on täydellisesti suojattu elementtejä vastaan. Vältät älypuhelimesi lasin vaihtamisen, sillä se ei vahingoitu. Olipa kyse sitten näytöstä tai kamerasta, on tärkeää pitää suojalasi vapaana kolhuilta ja naarmuilta. Kalvomme ovat helppoja asentaa, erittäin ohuita ja läpinäkyviä. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Panssarilasi on räjähdyssuojattu (9H-kestävyys) ja UV-kestävä. Ne peittävät koko näytön ja koskja usalue säilyttää herkkyytensä. Vuorovaikutus sovellusten kanssa on optimaalista, ja voit nauttia matkapuhelimestasi mielenrauhassa.

Kameran ainutlaatuinen suojalinssi

Suojaa iPhone 13 Pro -puhelimen valokuvausmoduuli ultraohuella HD-karkaistulla lasillamme. Se on helppo asentaa eikä jätä jälkiä, kun poistat sen. Linssit ovat täydellisesti suojassa putoamisen sattuessa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Valokuvistasi tulee poikkeuksellisia, eikä panssarilasi vaikuta niiden laatuun.

Dealy pysyy yhteydessä sinuun

Tiimimme on käytja tävissänne tiedottaakseen teille tilauksenne ja enemisestä. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65 . Löydät sähköpostiosoitteemme kohdasta "Ota yhteyttä", ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa ja saada tija oa uusimmista uutisista ja kampanjoistamme.