iPhone 13 -suojakuorja


168 Tuotteet

Löydä ainutlaatuinen valikoima iPhone 13 kannja ja suojakuorja alennja tuun hintaan Dealy

Dealy lla on uskomaton valikoima alennja tuja suojuksia ja suojakuori ita iPhone 13:lle. Suojat alkavat vain 6,99 eMale ta. Suojakuori mme on suunniteltu korkealaatuisen silikonikuoren ympärille. Tämä kiinnittää puhelimen paikalleen ja suojaa samalla takapuolta ja reunoja. Läppä kija outuu sen ympärille ja suojaa älypuhelimen täysin elementtejä vastaan. Se hyötyy kahdesta kerroksesta, jotka suojaavat optimaalisesti iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Onnja tomuuksia lukuun ottamatta se säilyttää arvonsa, ja sinun on helpompi myydä se ja eenpäin hyvään hintaan. Läppäkannja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja leikkaus sja eleitä varten. Sitä voidaan käyttää myös pienten suojakuori kirjojen, kuten laskujen, lippujen tai muistioiden säilytystaskuna. Kannja voidaan taittaa hands-free pidikkeiksi, ja joissakin on irrotja tava kantolenkki , jolla voit kantaa matkapuhelinta kädessäsi.

Mukauta iPhone 13 edullisesti Dealy n alennja tuun hintaan

Tutustu yksiväristen kansien mallistoihimme monissa eri väreissä. Suosittelemme tutustumaan, sillä ne ovat kaikki erilaisia. Jokaisella suojakuori lla on oma värisävyjen palja tinsa. Meillä on klassisia keinonahkasuojakuori ita, nappa-tyylisiä suojakuori ita tai lychee-nahkasuojakuori ita, jotka vja oavat tyylikästä suojaa ja siviin. Löydät kauniita suojasuojakuori ita aidosta nahasta tai halkaistusta nahasta. Tarjoamme flip-tyylisiä suojakuori ita, joissa on kanteen integroidut lukot. Niiden avulla voit avata ja sulkea läpän erittäin nopeasti. Ne, jotka ja sivät jotain mielikuvituksellisempaa, rakastavat kuviollisia pussejamme. Eläimiä (pandoja, karhuja, kissoja, koiria, susia...), kasveja, maisemia, kuuluisaa Älä koske puhelimeeni, glitteriä tai marmoria... Olitpa sitten itsellesi, lahjaksi tai lapsillesi, kaikki hienot kuosimme tarjoavat optimaalisen suojan matkapuhelimellesi päivittäin. Hyödyt myös kaikkien iPhone 13 -turvatarvikkeiden edullisista hinnoistamme. Nauti vierailustasi!

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme joka päivä ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Voimme antaa sinulle tija oa tuotteistamme ja seurata tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme sähköposteihinne mahdollisimman pian. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.