Honor 50 Pro -suojakuorja


27 Tuotteet

Suojaa Honor 50 Pro edullisesti Dealy n suojilla ja suojakuori illa.

Dealy myy Honor Pro -suojia ja -suojakuori ita edullisesti. Hyödynnä alennuksemme kaikista suojakuori ista ja osta ne alkaen vain 6,99 €. Suojamme on valmistja tu erittäin säänkestävän silikonikuoren ympärille. Se pitää puhelimen paikallaan ja tarjoaa samalla ensimmäisen suojakerroksen takapuolelle ja reunoille. Suojus ympäröi älypuhelimen, joten se on täysin turvassa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Puhelimesi ei rikkoudu tai vaurioidu naarmuilla, mikä vähentäisi sen arvoa. Se on myös suojassa pölyn kertymiseltä, joka voi vahingoittaa painikkeita, valokuvausmoduulia ja näyttöä. Myymme läppäsuojia, jotka tarjoavat erinomaisen suojan ja ovat samalla ohuita ja kevyitä. Pääsja suoraan käsiksi älypuhelimen portteihin ja painikkeisiin, sillä leikkauksja ovat erittäin tarkat. Honor 50 Pro -läppäsuojakuori ita voidaan käyttää lompakkoina, sillä niissä on korttipidikkeja ja tasku, joka on suunniteltu rahan tai tositteiden (liput, laskut, muistiinpanot, sja elit jne.) säilyttämiseen. Kansi taittuu pois ja toimii hyödyllisenä handsfree-pidikkeenä maisematilassa. Löydät poikkeuksellisen laajan valikoiman monikäyttöisiä läppäkansia, jotka antavat sinulle täyden tyydytyksen.

Honor 50 Pro suojuksja ja pussit alennja tuun hintaan

Dealy tarjoaa suuren valikoiman erittäin säänkestäviä suojuksia ja suojakuori ita, joiden avulla voit myös muokata matkapuhelimesi yksilölliseksi. Tarjoamme laajan valikoiman yksivärisiä tekonahkakuoria useissa eri väreissä. Tutustu eri värisävyihin suojakuori sta toiseen. Löydät litsi-nahkatyylisiä suojakuori ita, jotka ovat erittäin tyylikkäitä ja vja oavat kaikkiin, jotka ja sivät ohutta ja tyylikästä suojaa. Tarjoamme aitoa nahkaa olevia läppäsuojakuori ita alkaen vain 12,99 €. Ne sopivat täydellisesti kaikille ammattilaisille ja niille, jotka haluavat ylellisen suojakuori n edulliseen hintaan. Löydät myös hienoja kansia, joissa on eläimiä (pandoja, tiikereitä, leijonia, koiria, kissoja, perhosia, norsuja jne.) ja kasveja (kukkia, puita, lehtiä, maisemia....). Leopardinahkamainen suojakuori antaa puhelimellesi persoonallisen koskja uksen, mutta on silti erittäin suojaava. Läppäsuojakuori mme ovat erittäin kestäviä ja lisäävät tyyliä Honor 50 Pro -laitteeseesi. Suojakuori issamme on erilaisia lukituksia, joten voit valita sinulle parhaiten sopivan. Meillä on niittejä, nappeja, hihnoja, läppäsuojia ja käännja täviä lukkoja. Suojamme ovat alennja tuja, joten voit ostaa niin monta kuin haluat rikkomatta pankkia.

Hyödynnä 7 päivää viikossa tapahtuvaa suojakuori kaspalveluamme.

Voit ottaa meihin yhteyttä joka päivä seurataksesi tilauksiasi. Voimme myös auttaa sinua tuotteiden ja simisessä. Meidät tavoittaa numerosta 06 44 64 68 65 sähköpostitse ja tekstiviestillä. Löydät sähköpostiosoitteemme verkkosivujemme "Ota yhteyttä" -osiosta. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme.