Honor 50 näytön suojat


4 Tuotteet

Honor 50 -näytönsuojat ovat alennuksessa Dealy -verkkokaupassa

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman kalvoja ja panssarilasi Honor 50 -näyttöön. Löydät esimerkiksi ohuen, erittäin kestävän kalvon vain 3,99 eurolla. Näytönsuojamme on suunniteltu yksinomaan puhelinta varten. Ne ovat erittäin ohuita ja erittäin helppo asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun otat ne pois. Panssarilasi on 9H-kestävää. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja UV-kestäviä. Vältät sisäisja rikkoutumisja ja kohtalokkaat naarmut, jotka voivat heikentää näytön luja tavuutta.

Panssarilasi oleva suojalinssi Honor 50:n kameramoduulille.

Vain £ 5,99, myymme panssarilasi suojaava linssi Honor 50: n takakamera yksikkö. Erittäin ohut ja HD, se suojaa lsuojakuori ja linssejä iskun sattuessa. Sensorit eivät vaurioidu tai naarmuuntuisi, ja vältät pölyn kertymisen, joka voi vaikuttaa kuvanlaatuun. Tämä suojaus ei vaikuta valokuviin tai videoihin. Turvaamalla valokuvamoduulin vältät rikkoutumisen ja voit myydä matkapuhelimen ja eenpäin hyvässä kunnossa.

Dealy vastaa kaikkiin kysymyksiisi

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme numerossa 06 44 64 68 65 (puhelimitse ja tekstiviestillä). Autamme sinua mielellämme löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Löydät myös mielenkiintoisia artikkeleita blogistamme. Nauti vierailustasi!