Vivo V21 5G Suojakuorja


10 Tuotteet

Tutustu Dealy n tarjoukseen erittäin kestävistä Vivo V21 5G -suojakuori ista.

Dealy tarjoaa yksinoikeudella valikoiman suojakuori ita alennja tuun hintaan Vivo V21 5G:lle. Ne alkavat vain 4,99 eMale ta! Ne suojaavat puhelimen takaosaa, reunoja ja painikkeita naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai materiaalien sekoituksesta. Joissakin on esimerkiksi panssarilasi tai akryyliä oleva takapuoli ja silikonireunuksja . Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-sarjoissa on kaksi suojakerrosta (muovinen ulkokerros ja silikoninen sisäkerros), jotka suojaavat optimaalisesti iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Valitsitpa minkä tahansa, voit olla varma, ja tä ne kestävät hyvin elementtejä. Valitsemamme suojakuorja on räätälöity Vivo V21:n linjoille. Ne jättävät helpon pääsyn sen portteihin ja toimintoihin. Vivo V21 pysyy uudenveroisena pitkään, ja voit myydä sen ja eenpäin parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Suojakuorja , joilla voit muokata Vivoasi yksilölliseksi

Dealy sta löydät ja simäsi suojan. Niiden avulla voit antaa kännykkääsi henkilökohtaisen koskja uksen. Myymme läpinäkyviä suojuksia, jotka säilyttävät älypuhelimesi muotoilun ja värin. Hiilikuitu- ja keinonahkakuorja ovat erittäin tyylikkäitä. Ne tarjoavat erinomaisen pidon ja ovat ihanteellisia ammattilaisille, jotka ja sivät hillittyä suojaa. Suojakuorja , joissa on handsfree-tukirengas, ja suojakuorja , joissa on korttipidike, helpottavat kännykän käyttöä. Tarjoamme myös panssarilasi ja silikonisuojakuori ita, jotka antavat älypuhelimellesi poikkeuksellisen ulkonäön ja tarjoavat samalla optimaalisen suojan sääolosuhteita vastaan. Tutustu niiden malleihin! Voit myös hyötyä houkuttelevista hinnoistamme ja alennuksistamme, joten voit ostaa useita tuotteita yhden tuotteen hinnalla kilpailijoiltamme. Suosittelemme asentamaan kalvon tai karkaistun lasin matkapuhelimen näytön suojaamiseksi optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi.

Ota yhteyttä seurataksesi tilauksiasi

Suojakuori kaspalvelutiimimme palvelee sinua puhelimitse tai tekstiviestillä numerossa 06 44 64 64 68 65. Autamme sinua tuotteiden kanssa ja seuraamme tilauksiasi. Vastaamme hyvin nopeasti kaikkiin kirjallisiin pyyntöihin (sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston kohdasta "Ota yhteyttä"). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Blogistamme saat mielenkiintoisia käytännön neuvoja.