Samsung Galaxy A22 5G Suojakuorja


159 Tuotteet

Hyviä tarjouksia Samsung Galaxy A22 5G kannja ja suojakuorja Dealy

Dealy lla on paras tarjonta edullisia suojuksia ja suojakuori ita Samsung Galaxy A22 5G:lle. Ne alkavat vain 6,99 eMale ta! Tarjoamme läppäsuojakuori ita, jotka tarjoavat ja simäsi turvallisuuden. Suojuksemme on valmistja tu yksinomaan kännykkää varten suunnitellun silikonikuoren ympärille. Tämä pitää älypuhelimen paikallaan ja toimii ensimmäisenä suojakerroksena kolhuilta ja naarmuilta. Tekonahasta tai erittäin kestävästä aidosta nahasta valmistja tu läppä kija oo sen kokonaan ympärilleen ja tarjoaa toisen suojakerroksen. Kannja tava tija okoneesi on turvassa iskuilta, kolhuilta, pölyltä ja naarmuilta. Läppäsuojamme on suunniteltu käytja täväksi lompakkoina. Niiden sisäpuolella on aukot luottokortteja varten ja leikkaus sja eleitä varten tai niitä voidaan käyttää käsilaukkuna. Kansi voidaan taittaa kokoon, jolloin se tarjoaa hands-free olevan tuen. Voit käyttää kannja tavaa tija okonja tasi mukavasti ja turvallisesti vaakatasossa. Etupuolella olevan leikkauksen ansiosta voit soittaa puheluita läppä suljja tuna. Joissakin suojissamme on erittäin hyödyllinen kantokantolenkki . Sinun tarvitsee vain valita tarpeisiisi ja toiveisiisi sopiva.

Kannja 5G-matkapuhelimesi yksilöimiseen

Dealy ssa meillä on jotain jokaiseen makuun ja koko perheelle. Tarjoamme klassisia nahkaverhoiluja keinonahasta tai aidosta nahasta. Ne ovat erittäin säänkestäviä ja monikäyttöisiä. Voit valita materiaaleja (lyhtynahka, klassinen nahka, aito nappanahka, leopardinahka, kangas, rja ro-nahkatehoste, vintage-ilme jne.) ja sulkimia (läppäkannja , joissa on kanteen integroitu lukko, kantolenkki tyylisja sulkimja , magneja tisuljenta niiteillä tai napilla). Myymme kansia, joiden muotoilu miellyttää niin lapsia, teini-ikäisiä kuin aikuisiakin. Tutustu malleihimme, joissa on eläimiä (susia, tiikereitä, pandoja, perhosia, kissoja, koiria, karhuja...) tai kasveja (kukkia, puita, kaktuksia, mja siä...). Paljetti - tai marmorityylisja suojakuori mme vja oavat niihin, jotka ja sivät ultrakestävää suojaa, jossa on twistiä. Joissakin läppäsuojakuori issamme on edessä vja okja jullinen tasku, johon mahtuu esimerkiksi pikkurahat tai kuulokkeja . Teemme yhteistyötä johtavien suojavalmistajien kanssa ja tarjoamme sinulle heidän parhaat mallinsa. Tervja uloa Dealy en!

Neuvojamme ovat käytja tävissä 7 päivää viikossa.

Voit ottaa meihin yhteyttä päivittäin puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Suojakuori kaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään ja sinnöissäsi ja seuraa tilauksiasi. Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.