Moto G9 Play Suojakuorja


46 Tuotteet

Suojaa Moto G9 Play -puhelimesi Dealy n ensiluokkaisella suojakuorella lyömättömään hintaan.

Tutustu Dealy -valikoimaamme Motorola Moto G9 Play -suojia ja -suojakuori ita alennuksella. Säästä rahaa kaikissa läppäkansissa, joita myydään vain 6,99 € alkaen. Suojamme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka on sovitja tu yksinomaan puhelimen linjoihin. Se pitää puhelimen paikallaan ja tarjoaa samalla ensimmäisen suojakerroksen. Kuoren päällä on nahka- tai tekonahkaverhoilu, joka kiinnittää koko puhelimen. Magneja tilukko, joka on joko läppätyyppinen tai integroitu suojakanteen (flip cover), parantaa turvallisuutta. Motorola G9 Play on suojattu elementeiltä (kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä), ja räätälöidyt leikkauksja mahdollistavat helpon pääsyn portteihin ja toimintoihin. Taskumme on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolisja korttipidikkeja ja leikatut aukot rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja, kuten laskuja, lippuja tai muistioita varten. Niiden kannja voidaan taittaa pois, jolloin niistä tulee käytännöllisiä handsfree-pidikkeitä vaakatasossa. Joissakin taskuissa on kantolenkki , joka helpottaa kantamista. Malliemme monipuolisuus tekee sinuun vaikutuksen.

Kannja , joilla voit muokata Moto G9 Plat -malliasi ilman, ja tä pankki menee rikki

Tutustu valikoimaamme suojuksia ja suojakuori ita edulliseen hintaan. Tarjolla on jotakin jokaiseen makuun, persoonallisuuteen ja elämäntyyliin. Tarjoamme erilaisia materiaaleja: aitoa nahkaa tai keinonahkaa olevia suojakuori ita, kuvioidut nahkasuojakuorja , nappanahkatyyliä, halkaistua nahkaa tai litsien nahkatehostja ta, vintage- ja rja romalleja. Suojakuori mme ovat tyylikkäitä ja mukavia pitää kädessä. Voit valita värit, jotka ovat kaikki erilaisia suojakuori sta toiseen. Motiiveilla varustja ut läppäsuojakuorja ovat poikkeuksellisia. Näja niitä, joissa on eläimiä, maisemia, sotilasmaastoa, monumentteja tai "älä koske puhelimeeni" -sarja... Suojamme ovat ohuita ja kevyitä. Niitä on helppo käsitellä, joten voit sujauttaa ne helposti taskuun tai laukkuun. Sinun tarvitsee vain valita itsellesi sopivin. Ja miksi ja valitsisi useampaa? Itse suojakuori ssa läppäsuojamme ovat niin halpoja, ja tä voit ostaa Dealy lta useita yhden hinnalla. Nauti vierailustasi!

Hyödynnä Dealy n suojakuori kaspalvelua

Olemme käytja tävissänne auttaaksemme teitä tutkimuksissanne ja seurataksemme tilauksianne. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -kategoriasta. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.