Moto G 5G näytönsuojat


1 Tuote

Yksinomainen valikoima Moto G 5G -näytönsuojia alennja tuun hintaan Dealy ssa.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytönsuojia Motorola Moto G 5G:lle edulliseen hintaan. Teemme huolellisen valikoiman kalvoja ja panssarilasi ja tarjoamme ne sinulle erittäin edulliseen hintaan. Ne alkavat vain 3,99 eMale ta. Suojamme ovat erittäin ohuita, helposti asennja tavia ja erittäin kestäviä iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Valitsitpa sitten kalvon tai karkaistun lasin, voit olla varma, ja tä koko näyttö on turvassa. Koskja usalue pysyy yhtä herkkänä, ja kä koskaan ajattele, ja tä lasi on suojattu. Lasi on 9H-kestävä, jotta se ei räjähdä iskun sattuessa. Sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori ja vältät naarmut, jotka voivat olla erittäin vahingollisia.

Takakameramoduulin suojalinssi

Vain £ 5,99, tiimimme myy panssarilasi suojaava linssi Moto G 5G: n takakameramoduuli ja linssit. Erittäin ohut, se on helppo asentaa ja tarjoaa optimaalisen suojan linsseille. Vältät rikkoutumisen ja naarmujen riskin, jotka voivat olla kohtalokkaita valokuville ja videoille. Tämä linssi ei vaikuta valokuvien laatuun.

Tiimimme antaa sinulle tija oa tuotteistamme ja seuraa tilauksiasi.

Tavoitat meidät seitsemänä päivänä viikossa puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät kohdasta "Ota yhteyttä". Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa pysyäksesi ajan tasalla uutisistamme ja kampanjoistamme.

kaikkiin tuotteitamme koskeviin tiedusteluihin ja tilausten seurantaan.