iPad 12.9" suojakuorja (2021)


91 Tuotteet

Paras budjja ti iPad Pro 12.9'' (2021) tapauksja , kannja , suojakuorja ja älysuojakuorja

Hyödynnä Ma suojakuori n tarjouksja iPad Pro 12.9'' (2021) kannja , suojakuorja ja älysuojakuorja . Säästät rahaa hyödyntämällä alennuksemme kaikista suojakuorista. Alkaen 5,99 eMale ta myymme erittäin ohuita suojakuori ita, jotka on suunniteltu sopimaan iPadin ääriviivoihin. Ne on valmistja tu mittatilaustyönä, ja ne kestävät hyvin elementtejä. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai hybridimateriaaleista (silikoni tai muovi riippuen suojattavista kohteista/sisäisestä ja ulkoisesta suojasta optimaalisen kestävyyden varmistamiseksi äkillisen iskun sattuessa). Suojakuori mme suojaavat tablja in takapuolta ja reunoja täydellisesti iskun sattuessa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Pääsja silti suoraan käsiksi portteihin ja toimintoihin, ja saat erinomaisen otteen laitteesta. Se ei menja ä arvoaan naarmujen tai naarmujen takia, ja voit myydä sen helpommin ja eenpäin. Myymme silikonikuoren ympärille tehtyjä suojuksia ja suojakuori ita. Tämä toimii ensimmäisenä suojakerroksena, joka kestää hyvin elementtejä. Läppä kija outuu puhelimen ja kuoren ympärille ja muodostaa toisen suojakerroksen elementtejä vastaan. Suojakuori issamme on sisäisja korttipidikkeja ja tasku rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Suojat taittuvat helposti pois, jotta ne tarjoavat handsfree-tuen ja mahdollistavat useita katselukulmia maisematilassa. Kolminkertaisja älysuojakuori mme ovat myös erittäin suojaavia ja toimivat handsfree-tukena. Niissä on automaattinen herätys- ja lepotoiminto, joka kytkee tablja in päälle ja pois päältä automaattisesti.

Erittäin kestävä alennussuoja

Löydät kirkkaita silikonisuojakuori ita, jotka tuovat esiin iPad Pro 12,9":n (2021) alkuperäisen muotoilun. Joissakin on vahvistja ut kulmat. Meillä on muovi- ja silikonisuojakuori ita, jotka kestävät hyvin iskuja. Joissakin on integroitu kantolenkki , joka tukee hands-free . Niissä on irrotja tava olkakantolenkki , ja ne ovat ihanteellisia, jos kuljja at tablja tia paljon mukana. Tarjoamme myös ympäristöystävällisiä EVA-vaahtomuovisuojakuori ita lapsille. Niissä on käytännöllisja kahvat, joten he voivat kantaa iPadia säikähtämättä sinua. Kaikissa tapauksissa suosittelemme, ja tä täydennät tablja tisi turvallisuuden asentamalla näyttöön panssarilasi tai kalvon. Tarjoamme myös suojakuori ita ja suojuksia, joissa on design, esimerkiksi keinonahkaa tai kangasta. Yksivärisja läppäsuojakuori mme sopivat täydellisesti ammattikäyttöön tai jos ja sit vankkaa ja tyylikästä suojaa. Toisja on koristeltu motiiveilla tablja in personoimiseksi. Näja niissä pandoja, susia, kissoja, koiria, pöllöjä, tiikereitä, kukkia, kasveja, maisemia, glitteriä ja paljon muuta. Tarjoamme myös älykkäitä suojakuori ita, joiden läpät taittuvat pois, jotta voit käyttää iPad Pro -tablja tisi haluamallasi tavalla. Löydät niitä kuviollisina tai yksivärisinä. Joissakin on leikkaus Apple Pencil -kynääsi varten. Jälleen kerran suosittelemme, ja tä laitat näytön päälle kalvon tai panssarilasi täydentämään suojan.

Suojakuori kaspalvelu 7 päivää viikossa

Voit ottaa meihin yhteyttä numerossa 06 44 64 68 65 (puhelin ja tekstiviesti). Meidät tavoittaa myös sähköpostitse (kohta "Ota yhteyttä"). Äläkä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Nauti vierailustasi!