Oppo A94 5G näytön suojat


4 Tuotteet

Suojaa A94 5G:n näyttö ja takakameramoduuli edullisilla suojaimilla.

Dealy myy Oppo A94 5G -puhelimen näytön ja valokuvamoduulin erittäin ohutta ja erittäin kestävää suojaa alennja tuun hintaan. Tutustu parhaiden kalvojen ja karkaistujen lasien valikoimaamme. Valitsemme tuotteja , jotka ovat parhaiden valmistajien valmistamia. Ultraohuja kalvomme ja karkaistut lasimme on helppo asentaa, eikä niistä jää jäämiä, kun poistat ne. Ne suojaavat näyttöä ja valokuvausyksikköä iskuilta, naarmuilta ja pölyltä. Lasi pysyy uutena, eikä sinun tarvitse vaihtaa sitä.

Ohut, erittäin kestävä suojaus

Kalvomme ja karkaistut lasimme on suunniteltu niin, ja tä ne tuntuvat lasin toisella iholla. Kun näyttö ja valokuva-anturit suojataan karkaistulla lasilla, vältja ään räjähdysvaara äkillisen iskun sattuessa. Näytön tuntoalue säilyttää herkkyytensä ja voit ottaa laadukkaita valokuvia. Nauti vierailustasi!

Dealy lla on myös suojakuori kaspalvelutiimi, joka on käytja tävissä joka päivä.

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme joka päivä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä"-osiosta. Vastaamme sähköpostiisi mahdollisimman pian. Jos haluat tija ää kampanjoistamme ja alennuksistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.