Oppo A94 5G tapauksja


68 Tuotteet

Kaikki Oppo A94 5G kannja ja suojakuorja ovat alennuksessa Dealy ssa.

Tutustu Dealy kokoelma kannja ja tapauksja Oppo A94 5G, jotka alkavat vain £ 6,99. Meillä on suuri valikoima kaikille lyömättömiin hintoihin. Suojamme on tehty kuoren ympärille, joka pitää puhelimen ja tarjoaa samalla alustavan suojan kolhuilta ja naarmuilta. Kuori on peitja ty tekonahkaisella tai aidosta nahasta tehdyllä läpällä, joka suojaa koko puhelinta säältä. Se on täysin suojattu putoamisilta, kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Se pysyy täydellisessä kunnossa ja voit myydä sen helpommin ja eenpäin. Se ei rikkoudu sisältä, eikä painikkeiden ja porttien ympärille kertyvä pöly häiritse sinua. Tarjoamme valikoiman erilaisia lukkoja, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan tyylin. Löydät lukot, joissa on painike, flip-cover-tyylisja kannja , joissa on kannen sisäänrakennja tu lukko, kannja , joissa on kantolenkki , ja paljon muuta. Kannja on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisällä on korttipidikkeja ja lokero rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja (lippuja, sja eleitä jne.) varten. Joissakin läppäsuojakuori issamme on irrotja tava kantolenkki niille, jotka haluavat kantaa älypuhelinta käsin.

Erittäin kestävät henkilökohtaisja suojuksja

Tarjoamme erilaisia materiaaleja Oppo A94 5G:n suojasuojakuori ihin. Myymme tekonahkaa, aitoa nahkaa, lyhtynahkaa, halkaistua nahkaa, nappanahka-efektiä, kangasta... Yksivärisiä suojakuori itamme on saatavana useissa eri väreissä, jotka sopivat kaikille. Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi super matta nahkatyylinen suojus, upea suojakuori rja roniiteillä ja monikäyttöisja suojakuorja , joissa on paljon korttipidikkeitä. Jos haluat pitää älypuhelinta kädessäsi, suosittelemme suojakuori a, jossa on irrotja tava kantolenkki . Kun valitsja meidät, voit olla varma, ja tä hyödyt erittäin houkuttelevista hinnoista, ja voit ostaa useita suojasuojakuori ita yhden hinnalla muualta. Nauti vierailustasi!

Hyödy suojakuori kaspalvelustamme

Älä epäröi soittaa suojakuori kaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme. Voit soittaa meille tai lähja tää sähköpostia numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston kohdasta "Ota yhteyttä". Pystymme myös kertomaan sinulle toimitustesi tilan. Voit ottaa meihin yhteyttä myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa ja saada tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.