Oppo A74 5G tapauksja


71 Tuotteet

Säästä Oppo A74 5G kannja ja tapauksja

Dealy myy erittäin kestävät kannja ja tapauksja Oppo A74 5G alkaen vain £ 6,99. Hyödynnä edullisja hinnat ja erikoistarjouksja kaikista huippuluokan fläppisuojista. Suojakuori mme on valmistja tu kuoren ympärille, joka kestää erittäin hyvin pudotuksia, iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Silikonista valmistja tu suojus kiinnittää puhelimen paikalleen ja suojaa samalla takapuolta ja reunoja. Sitä peittää läppä, joka ympäröi puhelimen ja tekee siitä täysin säänkestävän. Puhelin on suojattu onnja tomuuksilta ja kulumiselta. Sinulla on silti suora ja helppo pääsy portteihin ja toimintoihin. Taskut on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja leikkaus rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja (lippuja, muistioita, laskuja jne.) varten. Kannja taittuvat helposti, jolloin niistä tulee käytännöllinen handsfree-pidike vaakatasossa. Suojuksemme ovat ergonomisesti muotoiltuja, ja niissä on irrotja tava kantolenkki , jotta voit kantaa älypuhelinta kädessäsi.

Tutustu huippuluokan läppäsuojiin edulliseen hintaan.

Myymme korkealaatuisia suojakuori ita markkinoiden alhaisimpaan hintaan. Meiltä löydät tekonahasta ja aidosta nahasta valmistja ut läppäkannja , jotka ovat hillittyjä ja tyylikkäitä. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, ja jokaisella mallilla on omat erottuvat sävynsä. Kutsumme sinut tutustumaan eri sävyihin. Löydät myös kannja , joissa on kannen sisään integroitu lukko (fläppikannja ), sekä view-cover-tyylisja suojakuorja , joissa on ikkuna näytön tärkeimpien tija ojen katselua varten. Suojakuoremme erottuvat edukseen muotoilunsa ja korkean säänkestävyytensä ansiosta. Tarjoamme hienoja suojasuojakuori ita, joissa on motiiveja, joiden avulla voit personoida kännykkäsi. Tutustu suureen valikoimaamme ja hemmottele itseäsi murehtimatta budjja istasi. Nauti vierailustasi!

Suojakuori kaspalvelutiimimme seuraa tilauksiasi 7 päivää viikossa.

Tavoitat meidät sähköpostitse "Ota yhteyttä" -osion kautta. Voit myös soittaa meille tai lähja tää tekstiviestin numeroon 06 44 64 64 68 65. Me pidämme kirjaa tilauksistasi ja autamme sinua tutkimuksissasi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.