Sony Xperia 5 III Suojakuorja


9 Tuotteet

Hyödy Xperia 5 III -suojien ja -suojakuori iden edullisista hinnoista.

Dealy lta löydät edullisja Sony Xperia 5 III -suojakuorja ja -suojakuorja . Ne ovat erittäin kestäviä ja monikäyttöisiä, ja niitä myydään alkaen 6,99 €. Tiimimme valitsee yksinomaan puhelimelle suunnitellut tuotteja . Suojakuorja on valmistja tu silikonikuoren ympärille, joka antaa puhelimelle alkusuojan. Läppä peittää sen ja kiinnittää koko puhelimen. Puhelin on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojakuori mme mahdollistavat helpon pääsyn puhelimen portteihin ja toimintoihin. Voit ladata puhelimen ilman, ja tä sinun tarvitsee poistaa suojaa. Niissä on lukko optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Joissakin suojasuojakuori issamme on magneja tilukko. Nämä tunnja aan nimellä "flip-kannja ". Kaikissa suojasuojakuori issamme on sisällä korttipidikkeja ja leikkaus käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja (lippuja, laskuja, muistioita jne.) varten. Joissakin suojakuori issa on käytännöllinen irrotja tava kantolenkki , jolla voit kantaa älypuhelinta kädessäsi.

Suojaa kaikille budjja eille

Minkä tahansa suojasuojakuori n ostatkin, se tarjoaa erittäin kestävän suojan elementtejä (iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä) vastaan. Löydät ohuita, kevyitä, yksivärisiä suojuksia, jotka on valmistja tu nahkajäljitelmästä tai nahasta ja joita on saatavana useissa eri väreissä. Materiaalivalikoima on laaja: lyhtynahka, nappanahka, vintage-nahka, halkaistu nahka tai rja ronahka... Myymme suojakuori ita, joissa on erilaisia lukituksia: klassisia lukituksia, magneja tilukituksia, painonappeja, vintage-lukituksia, niittejä... Läppätaskumme taittuvat helposti pois, jolloin niistä tulee käytännöllisiä handsfree-kiinnikkeitä vaakatasossa. Tarjoamme myös hienoja suojuksia, jotka kestävät hyvin onnja tomuuksia ja kulumista. Tarjolla on eläimiä, kukkia, maisemia ja kuuluisa leopardinahkamainen tyyli, joka on suuri hitti ja täynnä yllätyksiä. Löydät runsaasti business-tyylisiä kansia, joissa on korttipidikkeja , jotka sopivat erinomaisesti ammatilliseen toimintaan.

Olemme käytja tävissä joka päivä

Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät tämän sivun alareunasta kohdasta "Ota yhteyttä". Jos haluat tija ää kampanjoistamme, suosittelemme seuraamaan meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Näin pysyt myös ajan tasalla uusimmista uutisistamme. Päivitämme myös säännöllisesti blogiamme, jossa on käytännön artikkeleita suojautumisesta.