Xiaomi Mi 11 Lite / Mi 11 Lite 5G näytönsuojat


5 Tuotteet

Näytönsuojat alkaen 3,99 €

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytönsuojia Xiaomi Mi 11 Lite 4G / Mi 11 Lite 5G -puhelimelle. Myymme kalvoja ja panssarilasi , jotka on helppo asentaa ja jotka eivät jätä jälkiä lasiin, kun poistat ne. Koko näyttö on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Panssarilasi on 9H-kestävää. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja UV-kestäviä. Koskja usalue säilyy yhtä herkkänä kuin ennenkin, joten voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa parhaalla mahdollisella tavalla. Kaiken lisäksi pidät näytön erinomaisessa kunnossa. Sinun on helpompi myydä matkapuhelin uudelleen.

Ainutlaatuinen suoja Mi 11 Lite / Mi 11 lite 5G -kameramoduulille vain 5,99 eurolla.

Suosittelemme matkapuhelimen takakuvamoduulin suojaamista erittäin kestävällä karkaistulla lasisuojallamme. Erittäin helppo asentaa, se suojaa lsuojakuori ja linssejä. Ne ovat turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä vaikuttamatta valokuvien ja videoiden laatuun.

Suojakuori kaspalvelumme pitää kirjaa tilauksistasi

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme, jos tarvitsja tija oja tai voit seurata tilauksiasi. Meidät tavoittaa numerosta 06 44 64 68 65 (puhelin ja tekstiviesti). Voit myös lähja tää meille sähköpostia "Ota yhteyttä" -osion kautta. Suosittelemme seuraamaan meitä Facebookissa, jotta saat tija ää kampanjoistamme. Olemme myös Instagramissa ja Tik Tokissa.