Vivo X60 Pro Plus kannja


Vivo X60 Pro Plus kannja ja suojakuorja lyömättömiin hintoihin Dealy ssa.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojuksia ja suojakuori ita Vivo X60 Pro Plus -puhelimelle alennja tuun hintaan. Ne alkavat vain 6,99 eMale ta ja ovat erittäin kestäviä. Suojuksemme koostuvat kuoresta, johon asja at puhelimen ja joka pitää sen paikallaan. Se tarjoaa ensimmäisen suojakerroksen. Läppä kiertyy kuoren ympärille ja toimii toisena suojakerroksena koko puhelimelle. Se voidaan valmistaa keinonahasta tai aidosta nahasta. Suojakuorja on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisällä on luottokortin kokoisja korttipidikkeja ja hyödyllinen tasku sja eleille tai tositteille, kuten lipuille tai laskuille. Kansi taittuu helposti toimimaan hands-free pidikkeenä. Voit käyttää Vivo X60 Pro+ -puhelinta mieluusti maisematilassa. Joissakin taskuissa on irrotja tava kantolenkki , joka on hyödyllinen niille, joilla on matkapuhelin kädessä.

Erittäin kestävät suojuksja edulliseen hintaan

Suojuksemme ja suojakuori mme tarjoavat erinomaisen suojan koko Vivo X60 Pro Plussalle. Se on täydellisesti suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Vältät sisäisja rikkoutumisja ja pidät puhelimesi uudenveroisena pitkään. Läppäsuojuksemme ovat kaikki erittäin turvallisia. Voit siis valita mieleisesi mielenrauhassa. Tutustu klassisiin suojiin nahasta tai korkealaatuisesta keinonahasta, joita on saatavilla useissa eri väreissä. Voit valita materiaalit (lychi-nahkatehoste, nappa, rja ro, kangas, kiiltävä tai matta...). Myymme valikoimaa magneja tisulkeita ja pusseja, joissa on kannen sisäänrakennja ut sulkeja (flip-kannja ). Flip-kannja ovat suojaavia, ja niissä on korttipidikkeja ja sisätasku. Multi-Card Premier Class -suojus on täydellinen niille, jotka ja sivät erittäin kestävää suojaa, josta tulee heidän tärkein asusteensa ja jossa on optimoidut lompakkovaihtoehdot. Nauti vierailustasi!

Voimme seurata tilauksiasi

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tilausten seuraamiseksi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme mahdollisimman pian. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.