Vivo X60 näytön suojakalvot


1 Tuote

Markkinoiden parhaat näytönsuojat Vivo X60:lle

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman erittäin kestäviä näytönsuojia Vivo X60:lle. Ne alkavat vain 3,99 eMale ta. Löydät erittäin ohuja , helposti asennja tavat kalvot ja panssarilasi . Ne kestävät iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Panssarilasi on 9H-kestävää ja puhelimen koskja usalue pysyy yhtä herkkänä. Et tunne mitään eroa. Vuorovaikutus sovellusten kanssa on nopeaa ja miellyttävää. Panssarilasi on räjähdyssuojattu ja UV-kestävä. Sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori äkillisen iskun sattuessa. Vältät lasin naarmut, jotka vähentävät matkapuhelimen arvoa ja vaikeuttavat lukemista ja vuorovaikutusta.

Vivo X60 -kameramoduulin suojalinssi

Vain £ 5,99, Dealy myy panssarilasi suojaava linssi Vivo X60: n takakamera yksikkö. Tämä kalvo on helppo asentaa ja estää lasin ja sensoreiden särkymisen iskun sattuessa. Linssit suojataan naarmuilta ja pölyltä, jotka voivat heikentää kuvanlaatua. Valokuvamoduulisi on pitkään kuin uusi ja voit ottaa laadukkaita valokuvia ja videoita huolehtimatta linssien turvallisuudesta.

Ota meihin helposti yhteyttä ja seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät tämän sivuston kohdasta "Ota yhteyttä". Autamme sinua mielellämme löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.