Samsung Galaxy A32 kannja


77 Tuotteet

Parhaat Galaxy A32 4G kannja alennja tuun hintaan

Hyödy Dealy n alhaisista hinnoista ja hyvistä tarjouksista Samsung Galaxy A32 4G -suojissa ja -suojakuori issa. Myymme eksklusiivisia suojakuori ita alkaen vain 6,99 €. Ne on suunniteltu silikonikuoren ympärille. Ne suojaavat puhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Ne tarjoavat helpon pääsyn puhelimen portteihin ja toimintoihin. Puhelin säilyttää arvonsa ja voit myydä sen helpommin ja eenpäin, jos se on verestja ty naarmuilta ja sisäisistä rikkoutumisista johtuvilta korjauksilta. Suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäisja korttipidikkeja ja tasku käteistä, sja eleitä tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Kannja taittuvat pois ja muuttuvat hands-free pidikkeiksi, joiden avulla voit käyttää älypuhelinta vaakatasossa. Voit katsella videoita, lähja tää sähköposteja tai pelata pelejä mukavasti. Myymme suojia, joissa on irrotja tava kantolenkki . Niiden avulla voit kantaa älypuhelinta kädessäsi täysin turvallisesti.

Laadukkaat pussit ja suojakuorja edulliseen hintaan

Tutustu valikoimaamme alennuskansia, jotka antavat sinulle täyden tyydytyksen. Meillä on jotain jokaiseen makuun, elämäntyyliin ja ikään. Ne, jotka haluavat tyylikästä suojaa, löytävät yksivärisestä keinonahasta tai aidosta nahasta valmistja ut suojakuorja . Jokaisessa mallissa on oma väri- ja sävyvalikoimansa. Meillä on laaja valikoima erilaisia tekstuureja, joten voit valita sen, joka tuntuu kädessäsi parhaiten. Löydät litsi-nahkaefektisja kannja , nappa-tyylisja kannja , aidot halkaisunahkaisja kannja , kannja , joissa on kuvioitu tai silkkinen tuntuma... Tarjoamme flip cover -tyylisja kannja , joissa on läppään integroitu lukko, sekä kannja , joissa on magneja tilukko, nappi- tai kantolenkki tyylisja kannja . Meillä on myös hienoja malleja, jotka on koristeltu eläimillä, kukilla, Eiffel-tornilla, lipuilla ja monilla yllätyksillä. Rakastat varmasti paljja eilla ja hurmaavilla koristeilla koristeltuja suojuksia tai leopardinahkaista pussia, joka on hitti kaikkien puhelimien kanssa. Täydellisen ja monipuolisen suojavalikoimamme ansiosta voit nauttia Samsung Galaxy A32 4G -puhelimestasi täysin turvallisesti. Tervja uloa myymäläämme!

Ota meihin helposti yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai tilauksesi tilasta? Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme numerossa 06 44 64 68 65 (puhelin ja tekstiviesti). Voit myös lähja tää meille sähköpostia (kohta "Ota yhteyttä"). Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.