Samsung Galaxy A71 5G näytön suojakalvot


2 Tuotteet

Parhaat näytönsuojat ja takakameramoduuli Galaxy A71 5G:lle

Dealy lla on suuri valikoima näytönsuojia ja takalinssejä Samsung Galaxy A71 5G:lle. Löydät näytön suojakalvon 3,99 eurolla ja panssarilasi valokuvausyksikköön vain 5,99 eurolla. Kalvot ja panssarilasi ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin elementtejä. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä irrotja taessa. Linssit ja näyttö ovat turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Pidät kannja tavasi uudenveroisena pitkään, ja se on helpompi myydä, kun haluat.

Erittäin kestävät näytön- ja valokuvasuojat

Kalvojen ja karkaistujen linssien avulla voit käyttää matkapuhelimen näyttöä ja ottaa valokuvia täysin rauhassa. Ne ovat hyvin ohuita ja peittävät koko näytön. Panssarilasi kestää 9H ja optimoi vuorovaikutteisuuden. Myös tuntoalue on herkkä, ja voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa miellyttävällä tavalla. Vältät myös sisäisja rikkoutumisja ja lasin räjähdyksja putoamisen yhteydessä. Kun valitsja meidät, voit olla varma, ja tä A71 5G on täysin turvallinen ja ja tä hyödyt innovatiivisista tuotteista.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissäsi joka päivä

Älä epäröi ottaa yhteyttä puhelimitse (tai tekstiviestillä) numeroon 06 44 64 64 68 65. Olemme tavoitja tavissa 7 päivää viikossa auttaaksemme sinua ja seurataksemme tilauksiasi. Seuraa meitä Instagramissa, Facebookissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Blogistamme löydät mielenkiintoisia artikkeleita. Nauti vierailustasi!