Vivo Y11s kannja


4 Tuotteet

Paras valikoima erittäin kestäviä suojuksia ja suojakuori ita alennja tuun hintaan Vivo Y11s:lle

Hyödynnä Dealy n alennuksja Vivo Y11s -suojista ja -pussukoista. Suojakuori mme alkavat vain 6,99 eMale ta. Löydämme markkinoiden parhaan suojan ja tarjoamme sen edulliseen hintaan. Suojakuori mme on rakennja tu erittäin kestävän silikonikuoren ympärille. Tämä tarjoaa alustavan suojan puhelimen takaosalle ja reunoille. Keinonahkamainen läppä kija outuu sen ympärille ja toimii toisena suojakerroksena koko puhelimelle. Lompakoksi suunnitelluista suojasuojakuori istamme tulee tärkeä lisävaruste jokapäiväisessä elämässäsi. Voit säilyttää luotto- tai matkakortteja ja käyttää taskua rahan, pienten suojakuori kirjojen, muistioiden tai lippujen säilyttämiseen. Joissakin pusseissa on irrotja tava kantolenkki , joka on erittäin hyödyllinen niille, jotka haluavat pitää puhelimensa kädessä. Myymme magneja tilukoilla varustja tuja pusseja ja flip-tyylisiä suojakuori ita, joissa lukko on integroitu ja uläppään. Voit valita katselukannen, jossa on katseluikkuna, josta näja näytön tärkeimmät tiedot ilman, ja tä kannen tarvitsee avata.

Ainutlaatuisja pussit edulliseen hintaan

Tutustu kokoelmaamme huippuluokan suojuksia ja suojakuori ita, joiden avulla voit muokata Vivo Y11s -puhelimesi yksilölliseksi. Meillä on jotain jokaiseen makuun ja elämäntyyliin. Etsitpä sitten business-tyylistä suojusta tai tyylikästä pussia, meiltä löydät tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivan. Tarjoamme korkealaatuisia klassisia split-nahka- tai yksivärisiä keinonahkakansia useissa eri väreissä. Suosittelemme tutustumaan jokaiseen niistä, sillä ne ovat kaikki erilaisia kannesta toiseen. Hienot kansiamme ovat täynnä yllätyksiä, ja kuviot voivat vaihdella jokaisessa tarjolla olevassa värissä. Myymme kansia, joissa on esimerkiksi perhosia, pandoja ja susia. Meillä on myös joitain, joissa on paljja teja ja hurmaa. Joissakin on vja okja jullinen tasku, joka toimii lompakkona tai käytännöllisenä kantolaukkuna. Vieraile Vivo Y11s -suojuksja ja -suojakuorja -osiossa säännöllisesti, sillä lisäämme sinne uusia tuotteita. Nauti vierailustasi!

Vastaamme kysymyksiisi päivittäin ja olemme sosiaalisissa verkostoissa.

Ota rohkeasti yhteyttä numeroon 09 75 18 78 18, sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi tuotteistamme ja seuraamme tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.