Vivo X51 5G näytön suojakalvot


1 Tuote

Ainutlaatuinen valikoima edullisia näytönsuojia Vivo X51 5G:lle

Vivo X51 5G -puhelimesi näyttö on täydellisesti suojattu Dealy -verkkokaupassa, joka myy ainutlaatuisen valikoiman näytönsuojia alennuksella. Kalvot ja karkaistut lasit ovat erittäin ohuita ja erittäin kestäviä elementtejä vastaan. Sinun ei tarvitse huolehtia kolhuista, naarmuista, jäljistä tai pölystä. Suojamme on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Kalvot eivät kupli, kun asennat ne. Panssarilasi kestää 9H ja koskja usalue pysyy yhtä herkkänä kuin ennenkin. Vuorovaikutus sovellusten kanssa on erittäin miellyttävää ja nopeaa. Aivan kuin kännykän näyttö ei olisi suojattu. Panssarilasi on räjähdyssuojattu ja UV-kestävä. Sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori äkillisen iskun sattuessa. Levittämällä kalvon tai karkaistun lasin Vivo X51 5G -puhelimen näyttöön vältät lasin naarmut, jotka vähentävät puhelimen arvoa ja ovat myös ärsyttäviä. Voit myös myydä älypuhelimen helpommin ja eenpäin, jos siinä ei ole naarmuja...

Valokuvamoduulin suojauksja

Dealy tarjoaa Vivo X51 5G:n valokuvamoduulille karkaistua lasisuojaa, joka on helppo asentaa ja joka estää linssejä pirstoutumasta iskujen, naarmujen ja pölyn vaikutuksesta. Valokuvamoduuli pysyy uudenveroisena pitkään ja voit ottaa laadukkaita valokuvia ja videoita ilman huolta linssien turvallisuudesta.

Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa ja ota meihin helposti yhteyttä.

Voit ottaa meihin yhteyttä suoraan puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Autamme sinua mielellämme löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.