Vivo X51 5G Suojakuorja


Laadukkaat kannja ja suojakuorja edulliseen hintaan Vivo X51 5G:lle.

Ne on rakennja tu silikonikuoren ympärille, joka kestää hyvin elementtejä. Se kiinnittää puhelimen paikalleen ja suojaa sitä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Läppä kiertyy kuoren ympärille ja toimii toisena suojakerroksena. Tämä estää ulkoisja vauriot ja sisäisja rikkoutumisja . Suojus on valmistja tu keinonahasta tai aidosta nahasta. Se suojaa kännykkääsi säältä. Taskut on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäisja korttipidikkeja ja tasku käteistä tai tositteita (lippuja, laskuja, kuitteja jne.) varten. Etuläppä taittuu alas ja toimii kätevänä handsfree-pidikkeenä. Voit tarkistaa sähköpostit ja katsella videoita turvallisesti ja mukavasti. Myymme suojia jo 6,99 eMale ta alkaen, ja ne ovat kaikki erittäin edullisia. Joissakin suojakuori issamme on irrotja tava kantolenkki niille, jotka haluavat kuljja taa kannja tavaa tija okonja taan käsin. Löydät myös erilaisia lukituksia: hihnoja, magneja tilukkoja, painonappeja, niittejä ja kääntyviä suojuksia, joissa on suojukseen sisäänrakennja ut lukot. Kaikki fläppikannja myydään erittäin kilpailukykyiseen hintaan, ja voit ostaa useita yhden hinnalla muualta.

Valitse itsellesi sopiva suojus

Tutustu klassisiin nahka- ja keinonahkasuojakuori ihin sekä hienoihin suojakuori ihin, jotka ovat erittäin ohuita ja erittäin kestäviä. Yksivärisiä suojakuori itamme on saatavilla useissa eri väreissä, ja jokaisella mallillamme on omat sävynsä ja värinsä. Tutustu materiaaleihimme ja saatavilla oleviin tekstuureihin (nahkatyyli, litsi-nahkatehoste, halkaistu nahka, rja romuotoilu, kiiltävä tai matta...). Hienot kannja ovat erittäin suojaavia, ja niissä on korttipidikkeja ja sisätasku, jotka ovat erittäin käytännöllisiä jokapäiväisessä käytössä. Kaikki mallimme ovat erittäin säänkestäviä ja kestävät pitkään. Vivo X51 5G -suojasi pysyy uudenveroisena pitkään ja voit myydä sen helposti, kun sen aika koittaa.

Meidät on helppo tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä.

Älä epäröi soittaa meille ja seurata tilauksiasi. Meidät tavoittaa puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Voit myös seurata meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa (Facebook, Instagram ja Tik Tok), jotta saat tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.