Samsung Galaxy M51 näytön suojakalvot


3 Tuotteet

Parhaat näytönsuojat ja valokuvamoduuli Galaxy M51:lle

Hyödynnä Dealy n tarjouksja ja alennuksja Samsung Galaxy M51 -näytönsuojista ja -linsseistä. Myymme huippulaatuista karkaistua kalvoa ja lsuojakuori matkapuhelinten näyttöihin. Ne ovat erittäin ohuita, helppoja asentaa ja erittäin kestäviä. Näyttö on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne eivät jätä lasiin jälkiä, kun poistat ne. Ne kiinnittävät koko näytön. Koskja usalue on edelleen yhtä herkkä kuin ennenkin, ja vuorovaikutteisuus sovellusten kanssa on optimaalista. Voit nauttia käyttöliittymästä huolehtimatta turvallisuudesta.

Super HD panssarilasi takakameramoduulille

Myymme myös panssarilasi Galaxy M51:n kameramoduulin ja objektiivien suojaamiseksi. Linssit ovat turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojauksella ei ole vaikutusta valokuvien laatuun ja toistoon. Valokuvistasi ja videoistasi tulee moitteja tomia.

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä ja seurata tilauksiasi

Tavoitat meidät helposti numerosta 09 75 18 78 18, sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Pidämme kirjaa tilauksistasi ja annamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot tuotteistamme. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin kysymyksiin. Olemme myös suosikki sosiaalisissa verkostoissa (Facebook, Instagram ja Tik Tok). Saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme.