Samsung Galaxy S21 5G Suojakuorja


182 Tuotteet

Suojakuorja ja suojakuorja vain 6,99 € Galaxy S21 5G -puhelimellesi

Dealy tarjoaa edullisia suojuksia ja suojakuori ita Samsung Galaxy S21 5G -puhelimelle. Hanki hyviä tarjouksia ja maksimoi samalla älypuhelimesi jokapäiväinen käyttökelpoisuus. Läppäsuojakuori mme on valmistja tu erittäin kestävästä silikonikuoresta. Puhelin pysyy tukevasti paikallaan ja kuori toimii ultrakestävänä ensimmäisenä suojakerroksena. Tämän peittää keinonahkamainen läppä, joka suojaa koko älypuhelinta säältä. Suojakuorja tarjoavat erittäin hyvän pidon ja mahdollistavat helpon pääsyn portteihin ja painikkeisiin. Matkapuhelimesi on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Se säilyttää arvonsa ja on helpompi myydä ja eenpäin. Suojat voidaan helposti taittaa handsfree-tuiksi, mikä on erittäin hyödyllistä maisematilassa. Joissakin suojissa on irrotja tava kantolenkki , joka helpottaa älypuhelimen kuljja tamista käsin.

Voit mukauttaa S21 5G:n suojauksen yksilöllisesti.

Tutustu laajaan valikoimaamme erittäin kestäviä suojasuojakuori ita edulliseen hintaan Samsung Galaxy S21 -puhelimelle. Löydät klassisja yksivärisja tekonahkakuorja useissa eri väreissä. Kutsumme sinut tutustumaan eri värivaihtoehtoihin, sillä niissä kaikissa on eri sävyjä kannesta toiseen. Pokkareitamme voi käyttää myös lompakkoina, joissa on korttipaikat (luottokorttikoko) ja liukutasku käteiselle tai pienille suojakuori kirjoille, kuten laskuille tai muistioille. Löydät kansia, joissa on magneja tisuljenta, ja toisia, joissa lukko on ja uläpän sisäpuolella (Flip Covers). Jälkimmäisten avulla voit avata ja sulkea kannen nopeasti ja helposti. Voit myös valita suojakansiisi erilaisia kuvioita ja malleja. Löydät niitä keinonahkaisena tai oikeana nahkana, lychee- tai nappa-tyylisenä, rakeisena tai sileänä. Jotkin ovat vintage- tai rja rohenkisiä. Meillä on myös joitakin halkaistua nahkaa, jotka ovat erittäin tyylikkäitä ja ihanteellisia ammattilaisille. Löydät laajan valikoiman kuviollisia päällysteitä: kasveja, kukkia, eläimiä, marmoria, paljja teja, lippuja, geomja risia kuvioita, mandaloita, jotka vja oavat sekä aikuisiin ja tä lapsiin. Ne sopivat myös mainiosti lahjaksi syntymäpäiville ja loppuvuoden juhliin. Hyödynnä alennuksemme ja edullisja hintamme ja hemmottele itseäsi ja läheisiäsi. Voit ostaa useita suojakalvoja yhden hinnalla ilman ongelmia ja voit olla varma, ja tä arvokas Samsungisi on täysin turvassa.

Ota helposti yhteyttä suojakuori kaspalveluumme ja seuraa meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa.

Voit soittaa meille numeroon 09 75 18 78 18 tai lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi ja pidämme kirjaa tilauksistasi. Voit myös seurata uutisiamme Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa ja tutustua kampanjoihimme. Blogistamme saat paljon hyödyllisiä vinkkejä ja tija oa.