Samsung Galaxy A12 Suojakuorja


143 Tuotteet

Hyödy edullisista hinnoista ja alennuksista Galaxy A12 -suojakuori issa

Tutustu valikoima Dealy kannja ja suojat Samsung Galaxy A12, hinnoiteltu vain £ 4,99. Nämä on suunniteltu yksinomaan puhelimen linjojen ja ääriviivojen mukaan. Ne ovat silikonia, muovia tai panssarilasi . Joissakin on muovinen selkä ja silikonireunuksja , jotka suojaavat puskurin tapaan. Suojakuorja suojaavat puhelinta naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Porttien ja painikkeiden tarkat leikkauksja mahdollistavat suoran pääsyn ilman suojan poistamista. Jotkut suojaavat myös painikkeja peittämällä ne vaikuttamatta niiden herkkyyteen. Valikoima suojaimia on monipuolinen, joten jokainen voi löytää juuri itselleen sopivan suojan.

Edullisja rungot kaikille

Tiimimme tarjoaa läpinäkyviä suojuksia, jotka säilyttävät puhelimen alkuperäisen muotoilun. Joissakin on vahvistja ut kulmat. Löydät myös erittäin tyylikkäät joustavat hiilikuitukannja . Harjatut suojakuorja kestävät hyvin elementtejä, kun taas yksivärisja silikonisuojakuorja ovat huomaamattomia. Ne sopivat täydellisesti kaikille, jotka ja sivät suojaa, joka on hillitty mutta erilainen. Tutustu suojiin, joissa on tukirenkaat, keinonahkaisiin suojiin ja suojiin, joissa on korttipidikkeja . Meillä on kuuluisat Ultra Erityiskestävä -suojakuoremme ja Survivor, jotka tarjoavat useita suojakerroksia. Ne sopivat erinomaisesti nuorille ja uhkarohkeille. Krokotiilinahkamainen kuori on erittäin tyylikäs. Se on täydellinen tapa personoida älypuhelimesi. Tarjoamme myös business-tyylisiä suojakuori ita, joissa on korttipidike ja tukirengas, jotka ovat sekä hyödyllisiä ja tä erittäin suojaavia.

Tiimimme seuraa tilaustasi

Tavoitat meidät puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65) tilauksesi seuraamiseksi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä, jotta pysyt ajan tasalla kampanjoistamme. Voit myös lukea blogiamme. Nauti vierailustasi Dealy ssa!