Realme 7i kuorja


10 Tuotteet

Hyödynnä Dealy n tarjouksja Realme 7i -suojakuori ista.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman halpoja suojia Realme 7i -puhelimelle. Suojakuorja edullisesti vain 4,99 € alkaen. Suojamme on suunniteltu yksinomaan matkapuhelimeesi. Ne on helppo asentaa ja ne mukautuvat täydellisesti puhelimen ääriviivoihin ja linjoihin. Porttien ja painikkeiden leikkauksja ovat erittäin tarkat, jotta pääsja niihin helposti käsiksi. Ne ovat myös erittäin tehokkaita naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan iskujen sattuessa. Älypuhelimen takaosa ja reunuksja ovat täysin turvallisia. Sinun tarvitsee vain valita sinulle ja tyylillesi sopiva. Sen lisäksi, ja tä ne ovat erittäin kestäviä, ne myös personoivat puhelimesi.

Rungot jokaiseen makuun

Tiimimme valitsee markkinoiden parhaat kuorja sinun nautittavaksesi. Löydät ne, joista on tullut klassikkojamme ja jotka täyttävät monien suojakuori kkaidemme odotuksja . Meillä on läpinäkyviä silikonisuojakuori ita, jotka säilyttävät matkapuhelimen muotoilun. Yksivärisja silikonisuojakuori mme ovat ihanteellisia niille, jotka ja sivät raittiutta. Kutsumme sinut tutustumaan värillisiin sävyihin. Löydät kuorja hiilikuitua, joustavaa silikonia hiilikuitutyyliin ja Lychee-nahkasuojakuori n, joka tarjoaa erinomaisen pidon. Erittäin kestävät kuorja ja Ring Kestävä ovat ihanteellisia rohkeille ja nuorille. Ne ehkäisevät sisäisiä rikkoutumisia ja onnja tomuuksia, jotka voisivat olla erittäin vahingollisia. Löydät myös panssarilasi olevia kuoria, jotka ovat myös erittäin kestäviä ja antavat puhelimelle hyvin persoonallisen ilmeen. Kun valitsja Dealy n, voit olla varma tuotteidemme laadusta ja voit hyötyä todella houkuttelevista hinnoistamme. Nauti vierailustasi!

Voit soittaa meille seurataksesi tilauksiasi

Voit soittaa meille numeroon 09 75 18 78 18 tai lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestin numeroon 06 44 64 64 68 65. Kutsumme sinut seuraamaan meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.