Xiaomi Poco M3 näytön suojat


4 Tuotteet

Halvat kalvot ja panssarilasi Poco M3:n näytölle ja valokuvamoduulille

Dealy on paras valikoima näytönsuojia ja valokuvamoduuleja alennja tuun hintaan. Tarjoamme suorituskykyisiä kalvoja ja panssarilasi edullisemmin kuin muualla. Ne ovat erittäin ohuita ja erittäin helppoja asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne suojaavat lsuojakuori ja näyttöä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Sinua eivät häiritse naarmut, jotka voivat alentaa kannja tavan tija okoneesi arvoa. Näyttösi pysyy luja tavana ja koskja usalue säilyttää aina herkkyytensä. Nämä suojat ovat kuin erittäin suojaava toinen iho lasin päällä.

Erittäin kestävä panssarilasi Poco M3 -valokuvayksikköön.

Tarjoamme erittäin kestävää panssarilasi matkapuhelimesi valokuvamoduulin suojaamiseksi. Erittäin helppo asentaa, se estää linssien rikkoutumisen. Linssit suojataan naarmuilta, jotka voivat olla erittäin vahingollisia, sekä iskuilta, rikkoutumiselta ja pölyltä. Tämä suoja on ohut, HD ja erittäin kestävä. Se ei vaikuta valokuvien ja videoiden ulkonäköön.

Dealy tarjoaa nopeaa ja suojakuori ntuntevaa suojakuori kaspalvelua

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme tilausten seuraamiseksi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65. Blogistamme saat käytännön neuvoja ja vinkkejä tuotteisiimme liittyen. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Saat ensimmäisenä tiedon uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.