Asus Zenfone 7 Suojakuorja


4 Tuotteet

Hyödynnä Dealy n tarjouksja Asus ZenFone 7 -suojakuori ista.

Hanki hyviä tarjouksia ja säästöjä Dealy lta kaikista alennja uista Asus ZenFone 7 -suojakuori ista. Suojamme on valmistja tu silikonista, muovista tai hybridistä (muovinen takaosa ja silikonireunuksja ). Materiaalit on suunniteltu vaimentamaan iskuja ja kolhuja, estämään naarmuja, sormenjälkiä ja pölyä, joka voi päästä syvennyksiin (painikkeja , portit ja näyttö). Porttien ja painikkeiden leikkauksja ovat erittäin tarkkoja, jotta niihin pääsee käsiksi esteja tä. Meillä on sellaisia, jotka suojaavat painikkeita eivätkä millään tavalla heikennä niiden herkkyyttä. Löydät valikoiman erittäin ohuita, erittäin säänkestäviä malleja. Tuotteemme ovat supervahvoja, ohuita, kevyitä ja yksinoikeudella matkapuhelimiin tarkoitja tuja. Kuorja on suunniteltu niin, ja tä voit kääntää valokuvamoduulia ongelmitta. Tutustu valikoimaamme, joka vastaa varmasti odotuksiasi, ja hyödynnä superedullisja hintamme varustautuaksesi juuri haluamallasi tavalla.

Kannja kännykän personoimiseksi

Dealy tarjoaa huippuluokan suojakuorja Asus ZenFone 7 -puhelimesi yksilöllistämiseen. Löydät suosituimmat kuoremme: harjattuja joustavia hiilikuitukuoria, erittäin ohuita joustavia tai jäykkiä silikonikuoria, läpinäkyviä kuoria vahvistja uilla tai vahvistamattomilla kulmilla... Meillä on erinomaisia nahkatyylisiä suojia, joista joissakin on yksi tai useampi korttipidike. Nämä suojakuorja ovat täydellisiä niille, jotka ja sivät eleganssia, ergonomiaa ja turvallisuutta. Niiden avulla voit ottaa valokuvia ongelmitta ja käyttää moduulia haluamallasi tavalla. Olemme valinneja muutamia suojakuori ita huippumerkeiltä, kuten IMAK, joista saatat pitää (erittäin kestävä läpinäkyvä silikonisuojakuori , joka säilyttää puhelimen alkuperäisen muotoilun ja suojaa sitä samalla). Hyödynnä säännöllisja kampanjamme ja erittäin houkuttelevat hintamme, niin saat haluamasi laitteja edullisemmin.

Voit ottaa meihin yhteyttä seurataksesi tilauksiasi

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65) tilausten seuraamiseksi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä pysyäksesi ajan tasalla uusimmista uutisistamme, kampanjoistamme ja alennuksistamme.