Xiaomi Mi 10T Pro Suojakuorja


115 Tuotteet

Halvimmat suojakuorja Xiaomi Mi 10T Pro -puhelimelle

Tutustu parhaaseen tarjoukseen Xiaomi Mi 10T 5D:stä osoitteessa Dealy . Tarjoamme erittäin kestävän suojan, joka suojaa takapuolta, reunoja ja painikkeita iskujen sattuessa naarmuilta, jäliltä ja painikkeilta. Pääsja silti käsiksi älypuhelimen painikkeisiin ja portteihin tarkkojen leikkausten ansiosta. Kuorja tarjoavat erinomaisen pidon. Suojakuoremme estävät pölyn kerääntymisen painikkeisiin ja puhelimen ja suojakuoren välisiin rakoihin. Puhelimesi säilyttää arvonsa pitkään, ja sinun on helpompi myydä se ja eenpäin. Sinun tarvitsee vain valita se, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja joka miellyttää sinua tyylillään ja muotoilullaan.

Kestävät suojakuorja matkapuhelimen yksilölliseen käyttöön

Dealy tarjoaa erittäin kestäviä suojakuoria, jotka antavat puhelimellesi persoonallisen ilmeen. Meillä on läpinäkyviä suojuksia, jotka ovat erittäin ohuita ja kevyitä. Ne säilyttävät matkapuhelimesi muotoilun, ja joissakin on vahvistja ut kulmat. Löydät yksivärisja silikoni- tai muovisuojamme useissa eri väreissä. Hiilikuidusta tai harjattua silikonia olevat kuorja erottuvat edukseen tyylikkyytensä ja hienostuneisuutensa ansiosta. Keinonahkaisja "suojakuorja " sopivat täydellisesti ammattilaisille ja niille, jotka ja sivät raittiutta. Meillä on myös karkaistusta lasista valmistja tuja runkoja, jotka ovat erittäin tyylikkäitä ja hyvin säänkestäviä. Tarjoamme myös suojakuori ita, joissa on korttipidike tai rengas handsfree-käyttöä varten. Kuorja ovat saatavilla alkaen 4,99 €, ja olja varmasti täysin tyytyväinen.

Olemme Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.

Olemme sosiaalisissa verkostoissa. Saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme ja alennuksistamme. Jos haluat ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme, voit tehdä sen soittamalla numeroon 09 75 18 78 18. Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 64 68 65.