Google Pixel 4A 5G -suojakuorja


10 Tuotteet

Paras valikoima suojuksia ja suojakuori ita Pixel 4a 5G:lle

Dealy tarjoaa laadukkaita ja edullisia suojakuoria ja suojakuori ita Google Pixel 4a 5G:lle. Ne on suunniteltu erittäin säänkestävän silikonikuoren ympärille. Tämä pitää sen paikallaan ja suojaa sitä samalla naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Vältät sisäisja rikkoutumisja ja pidät kannja tavasi uudenveroisena pitkään. Suojus kija outuu kuoren ympärille ja toimii toisena suojakerroksena. Se on valmistja tu keinonahasta. Se turvaa koko matkapuhelimen. Taskut on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolisja korttipidikkeja ja tasku käteistä tai tositteita (lippuja, laskuja, kuitteja jne.) varten. Etuläpän voi taittaa käteväksi handsfree-pidikkeeksi. Voit siis tarkistaa sähköpostit tai katsella videoita mukavasti. Tarjoamme kannja , joissa on irrotja tava kantolenkki niille, jotka haluavat pitää matkapuhelimensa kädessä. Jos katsot Pixel 5A 5G -suojakuorja -osastomme, huomaat, ja tä siellä on valtava valikoima kiinnikkeitä, jotka kaikki ovat erittäin turvallisia.

Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva suoja

Tutustu klassisten, ensiluokkaisten nahka- ja keinonahkaisten suojusten ja hienojen pussukoiden kokoelmaan. "Klassisia" suojakuori itamme on saatavana useissa eri väreissä, eri sävyjä mallista riippuen. Voit valita materiaaleja ja tekstuureja (nahkatyyli, litsi-nahkatehoste, halkaistu nahka, rja romuotoilu, kiiltävä tai matta...). Valikoimassamme on käsikäyttöisiä magneja tikiinnitteisiä suojuksia ja fläppisuojakuori ita, joissa on suojukseen integroidut kiinnikkeja . Uutuuskansiomme ovat erittäin suojaavia, ja niissä on sisäpuolinen korttipidike ja tasku. Valitsitpa minkä tahansa, voit olla varma, ja tä kaikki mallimme ovat erittäin säänkestäviä ja kestävät pitkään. Pixel 4a 5G:si pysyy pitkään uudenveroisena ja voit myydä sen helposti ja eenpäin.

Meidät on helppo tavoittaa

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin tilausten seuraamiseksi. Meidät tavoittaa puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Voit myös seurata meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa (Facebook, Instagram ja Tik Tok).