Samsung Galaxy S20 FE suojakuorja


193 Tuotteet

Suuri Samsung Galaxy S20 FE kannja ja suojakuorja edulliseen hintaan

Hanki edullisia tarjouksia ja säästöjä Dealy lta Samsung Galaxy S20 FE -suojista ja -suojakuori ista. Valitsemme parhaat suojauksja ja tarjoamme ne alkaen 6,99 €. Suojakuori mme ja suojuksemme on suunniteltu erittäin kestävän silikonikuoren ympärille. Se ympäröi matkapuhelimen ja suojaa sitä iskuilta ja naarmuilta. Läppä antaa koko älypuhelimelle toisen suojakerroksen. Suojus suojaa täydellisesti naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Pääsja silti helposti käsiksi portteihin ja toimintoihin. Etuleikkauksen ansiosta voit soittaa puheluita suojusta pitäen. Suojus taittuu helposti ja halutessasi pois ja muuttuu hyödylliseksi handsfree-tueksi jokapäiväiseen käyttöön. Suojiemme sisällä on luottokortin kokoisja korttipidikkeja . Niissä on myös sja elitasku, jossa voi säilyttää lippuja, sja eleitä ja pieniä suojakuori kirjoja. Löydät erilaisia sulkemistyylejä, ja voit valita suojakuori ita, joissa lukko on integroitu kanteen (kutsumme niitä flip-kansiksi). Joissakin on kannen sijasta näkymäikkuna (näkymäkannja ). Voit myös valita kannen, jossa on irrotja tava kantolenkki , mikä voi olla erittäin hyödyllistä, jos haluat kantaa kännykkääsi kädessäsi.

Tyylikkäät, hienot ja erittäin suojaavat suojapeitteja .

Hyödynnä edullisja hintamme ja osta niin monta kantta kuin haluat. Ne ovat niin halpoja, ja tä voit ostaa useita yhden hinnalla kilpailijoiltamme. Tarjoamme laajan valikoiman klassisia kansia nahasta tai keinonahasta. Niitä on saatavana sekä yksivärisinä ja tä monissa eri väreissä. Tutustu tarkkaan kunkin mallin vivahteisiin. Jotkut näyttävät sinusta samalta, mutta värit ovat erilaisia suojakuori ittain. Meillä on hienoja suojakuori ita, jotka vja oavat kaikkiin, jotka ja sivät hieman omaperäisyyttä. Niitä koristavat eläimja (pandat, koirat, kissat, sudja ...), kasvit, mantrat... Liikesuojakuori mme ovat hillittyjä ja tyylikkäitä. Joissakin on useita korttipidikkeitä ja ja utasku, joka on erittäin hyödyllinen kolikoille tai käsilaukuksi. Löydät erilaisia kiinnikkeitä (painonapit, kantolenkki t, niitit, napit jne.). Tervja uloa Samsung Galaxy S20 FE:n erittäin kestävän suojan maailmaan.

Lue blogimme ja lue kaikki suojauksesta

Tutustu blogiimme. Löydät sieltä vastauksia kaikkiin suojausta koskeviin kysymyksiisi. Meidät tavoittaa joka päivä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Olemme myös Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Tik ToKissa.