Samsung Galaxy A31 kannja


88 Tuotteet

Uskomaton valikoima halpoja suojuksia ja suojakuori ita Galaxy A31:lle

Dealy tarjoaa suuren valikoiman erittäin kestäviä suojasuojakuori ita ja suojakuori ita, jotka suojaavat Samsung Galaxy A31 -puhelimesi. Suojakuori mme on suunniteltu ohuen, erittäin säänkestävän silikonikuoren ympärille. Se pitää puhelimen paikallaan ja suojaa sitä samalla. Läppä ympäröi sen suojatakseen sen täysin. Älypuhelimesi hyötyy kahdesta suojakerroksesta. Se on turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Se säilyttää arvonsa, ja voit myydä sen helpommin ja eenpäin. Suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisällä on korttipidikkeja ja tasku sja eleille. Kannja voi taittaa halutessaan erittäin miellyttäviksi handsfree-tuiksi maisematilassa. Joissakin on irrotja tava kantolenkki , jolla voit kantaa älypuhelinta kädessäsi.

Mukauta Galaxy A31 -puhelin omaan makuusi

Tutustu yksivärisiin kansiimme monissa eri väreissä. Ne ovat ohuita, vahvoja ja erittäin tyylikkäitä. Meillä on klassisen, lychee- tai vintage-jäljitelmänahkaisia suojia, jotka sopivat niille, jotka ja sivät erilaista suojaa. Saatat suosia aitoa halkaisunahkaa klassisessa, lychee- tai nappa-mallissa. Tarjoamme Flip-tyylisiä suojakuori ita, joissa on kannen sisään integroidut lukot. Niiden avulla voit avata ja sulkea läpän hyvin nopeasti. Niille, jotka ja sivät hienoja suojuksia, tarjoamme joitakin todella omaperäisiä ja hauskoja malleja. Löydät eläimiä (pandoja, lintuja, kissoja, koiria, susia...), kasveja, maisemia, kimalluksia..... Voit myös hyötyä hyvistä hinnoistamme ja tarjouksistamme.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme numerossa 09 75 18 78 18.

Voit myös lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestin (06 44 64 68 65). Kerromme sinulle kaiken tuotteistamme ja seuraamme tilauksiasi. Voit myös liittyä Facebook-, Instagram- ja Tik Tok -yhteisöihimme.