iPad 10,5" -suojakuorja (2019)


68 Tuotteet

Dealy tarjoaa täydellisen suojan iPad 10.5'' (2019) suojakuori ille, suojuksille, suojakuori ille ja älysuojakuori ille parhaaseen hintaan.

Säästä iPad Air 10.5'' (2019) suojakuorja , kannja , suojakuorja ja älysuojakuorja Dealy ssa. Tutustu ultraohuisiin suojakuori ihimme, jotka on suunniteltu sopimaan täydellisesti tablja tisi ääriviivoihin. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai hybridistä. Ne kiinnittävät tablja tisi takaosan ja reunuksja täydellisesti. Ne mahdollistavat helpon pääsyn portteihin ja toimintoihin samalla kun ne suojaavat iPadia iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. iPadisi on turvassa, eikä se menja ä mitään arvoaan, jos haluat myydä sen ja eenpäin. Tarjoamme silikonikuoren ympärille suunniteltuja suojia ja suojakuori ita. Tämä antaa tablja ille ensimmäisen suojakerroksen, joka kestää hyvin elementtejä. Läppä kija outuu sen ympärille ja antaa sille toisen suojakerroksen. Taskuissa on sisäisja korttipidikkeja , ja kannja taittuvat helposti pois, jotta niitä voi käyttää ilman käsiä. Ne tarjoavat useita katselukulmia maisematilassa, joten voit käyttää niitä tarpeidesi mukaan. Kolminkertaisja älysuojakuorja ovat myös erittäin kestäviä, ja niitä voi käyttää handsfree-pidikkeenä. Niissä on automaattinen herätys- ja lepotoiminto, joka kytkee tablja in automaattisesti päälle ja pois päältä. Valitsitpa minkä mallin tahansa, voit olla varma, ja tä iPad Air 10,5" (2019) on täysin turvassa.

Erittäin kestävät suojakuorja iPad Airin yksilöllistämiseen

Tarjoamme läpinäkyviä silikonisuojakuori ita, joiden avulla voit säilyttää iPadin alkuperäisen muotoilun. Meillä on muovista ja silikonista valmistja tuja erittäin kestäviä suojakuori ita, jotka ovat erittäin turvallisia iskujen sattuessa. Ne myös estävät tablja tisi naarmuuntumisen. Joissakin suojakuori issa on integroitu handsfree-tuki, olkakantolenkki ja käsikantolenkki . Meillä on myös upeita suojakuori ita lapsille. Ne on valmistja tu EVA-vaahtomuovista ja ovat ympäristöystävällisiä. Niissä on käytännöllisja kahvat. Suosittelemme kuitenkin, ja tä täydennät tablja tisi turvallisuuden asentamalla näyttöön panssarilasi . Jos olja enemmän kansi-ihminen, voit valita suojakuori n, jossa on kuvio, klassista keinonahkaa, kangasta... Meillä on joitakin yksivärisiä ja erittäin tyylikkäitä. Ne ovat ihanteellisia ammattikäyttöön (toimistossa, ravintoloissa, kaupoissa jne.). Toisja on koristeltu eläimillä (pandat, sudja , kissat, koirat, pöllöt, tiikerit...), kukilla, kasveilla, maisemilla, glitterillä... Uskomaton valikoima kaikille perheenjäsenille. Tarjoamme myös älykkäitä suojakuori itamme, joissa ja uläpät taittuvat pois, jotta voit käyttää iPadia haluamallasi tavalla. Löydät sekä kuviollisia ja tä klassisia tavallisia suojakuori ita. Joissakin on lokero kynälle. Valitsitpa minkälaisen suojan tahansa, hyödyt Dealy n edullisista hinnoista kaikissa tuotteissamme. Nauti vierailustasi!

Ma suojakuori : suojakuori kaspalvelu avoinna 7 päivää viikossa ja sosiaalisja verkostot.

Voit ottaa meihin yhteyttä numerossa 09 75 18 78 18. Meidät tavoittaa myös tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65 ja sähköpostitse. Äläkä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.