iPhone 12 Pro Max -suojakuorja


41 Tuotteet

Laadukkaat suojuksja ja suojakuorja edulliseen hintaan iPhone 12 Pro Maxille

Dealy on huippuluokan iPhone 12 Pro Max -suojien ja -suojakuori iden toimittaja lyömättömiin hintoihin. Hyödynnä tarjouksemme ja varustaudu haluamallasi tavalla ajattelematta budjja tiasi. Suojakuori mme on suunniteltu erittäin kestävän silikonikuoren ympärille. Se pitää puhelimen paikallaan ja suojaa samalla takapuolta ja reunoja. Etuläppä tarjoaa lisäsuojan ja turvaa koko puhelimen. Se on turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Vältät sisäisja rikkoutumisja , eikä matkapuhelin heikkene käytön myötä. Voit myydä sen helpommin ja eenpäin, koska se on täydellisessä kunnossa. Suosittelemme aina näytön suojaamista, vaikka sinulla olisikin suojakuori. Loppujen lopuksi ja ole turvassa sen pudottamiselta, kun käytät sitä läppä auki tai handsfree-käytössä. Taskumme toimivat myös lompakkoina, ja niissä on sisäpuolisja aukot kortteja ja käteistä varten. Joissakin on irrotja tava kantolenkki , joka on erittäin hyödyllinen niille, jotka kantavat matkapuhelinta käsin.

Suurja tapauksja kaikille

Osta unelmiesi suojakuori Dealy lta ja voit olla varma, ja tä se on erittäin suojaava, vaikka se onkin hauska ja omituinen. Tarjoamme klassisia suojakuori itamme yksivärisenä nahkana tai keinonahkana. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä ja sävyissä. Älä epäröi tutustua värikoodeihin. Ruskeat, violja it, sinisja , vaaleanpunaisja ja vihreät värit ovat aina erilaisia suojakuori sta toiseen, vaikka ne saattavat näyttää samalta. Löydät erilaisia materiaaleja: klassista nahkatehosteista, litsiä, nappaa, halkaistua nahkaa, vintage-tyyliä tai kiiltävää. Voit valita kannja , joissa on magneja tikiinnitys tai ja uläppään integroidut läppäkannja . Meillä on myös näkösuojamalleja, joissa on katseluikkuna, jotta näja iPhonen tiedot. Tulja pitämään fantsuojakuori kansistamme: eläinkannja (pandat, koirat, sudja , kissat, tiikerit, leijonat, karhut), kasvikannja (kukat, mandalat, kaktus, puu), "älä koske puhelimeeni" -mallisto, glitter- tai marmorityyli. Meillä on myös ihastuttava leopardinahkaefekti, joka on ollut valtava menestys puhelimesta toiseen. Liikesuojakuori issamme on jopa 9 korttipaikkaa, ja joissakin on vja okja jullinen tasku, johon mahtuu pikkurahaa tai pieniä henkilökohtaisia tavaroita ja tarvikkeita. Myymme kaikki suojakuori mme erikoishintaan. Hyödynnä kampanjamme ja alennuksemme ja varustaudu haluamallasi tavalla. Nauti vierailustasi Dealy ssa!

Liity meihin Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65) ja seurata tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Voit seurata kaikkia uutisiamme ja liittyä yhteisöömme.