iPhone 12 -näytönsuojat


4 Tuotteet

Paras valikoima näytönsuojia iPhone 12:lle lyömättömiin hintoihin

Dealy lta löydät hyviä tarjouksia ja säästöjä kaikista iPhone 12 -näytönsuojista. Teemme erittäin tarkan valinnan tarjoamistamme kalvoista ja karkaistusta lasista. Huomaat, ja tä niitä ei ole paljon, mutta teemme tämän tarkoituksella. Löydät vain ensiluokkaisia tuotteita, joiden laatu ja kestävyys ovat huippuluokkaa. Suojalasit on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne peittävät näytön koko pinnan ja ovat kuin erittäin läpinäkyvä toinen iho. Aivan kuin iPhonesi lasi ei olisi turvassa. Panssarilasi on 9H-kestävää, räjähdyssuojattua ja UV-kestävää. Suojakalvot on suunniteltu niin, ja teivät ne häiritse interaktiivisuutta ja koskja usaluja ta. Se säilyy yhtä herkkänä kuin se oli alun perin. Vältät myös naarmut, jotka voivat olla erittäin epämiellyttäviä luja tavuuden kannalta ja jotka heikentävät matkapuhelimen arvoa. Vältät myös tahrat, jotka voivat tehdä siitä liukkaamman kädessä.

Tutustu iPhonen valokuvamoduulin suojaukseen

Dealy on myös poikkeuksellinen suoja iPhone 12 -puhelimen valokuvasuojakuori lle. Se on valmistja tu erittäin kestävästä karkaistusta lasista (9H). Se on helppo asentaa. Vältät rikkoutumisen, naarmujen, jälkien ja pölyn kerääntymisen riskin linssien ympärille. Linssit pysyvät puhtaina ja antavat uskomattomia kuvia.

Dealy lla on myös suojakuori kaspalvelutiimi, joka on paikalla joka päivä.

Dealy n suojakuori kaspalvelu vastaa kaikkiin tuotteisiin ja tilausten seurantaan liittyviin kysymyksiin. Tavoitat meidät puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Nauti vierailustasi!