Samsung Galaxy Note 20 Ultra suojakuorja


27 Tuotteet

Hyödy edullisista hinnoista kaikissa Note 20 Ultra -suojakuori issa.

Dealy tarjoaa suuren valikoiman suojia lyömättömään hintaan Samsung Galaxy Note 20 Ultra -puhelimelle. Hyödynnä alennuksemme ja edullisja hintamme varustautuaksesi haluamallasi tavalla. Suojakuori mme on suunniteltu erittäin kestävän silikonikuoren ympärille. Puhelin kiinnittyy täydellisesti ja tämä kuori toimii ensimmäisenä suojakerroksena. Sen jälkeen sitä peittää tekonahkaläppä, joka kiinnittää koko matkapuhelimen. Suojakuori mme on suunniteltu niin, ja tä ne antavat erinomaisen otteen ja antavat helpon pääsyn portteihin ja painikkeisiin. Älypuhelin on täysin suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Se säilyttää arvonsa ja on yhtä hyvä kuin uusi, jos haluat myydä sen ja eenpäin. Tarjoamme monipuolisen valikoiman, jotta voit muokata matkapuhelimesi haluamallasi tavalla.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra on yksilöllinen

Tarjoamme laajan valikoiman suojakuori ita ja pusseja Samsung Galaxy Note 20 Ultra -puhelimelle. Meillä on klassisja yksivärisja keinonahkasuojakuori mme useissa eri väreissä. Niitä voi käyttää lompakkona, ja niissä on korttipidikkeille ja liukutaskulle leikatut aukot (meillä on jopa sellainen, jossa on 9 korttipidikja tä...). Kannja voidaan taittaa pois, jolloin niitä ei tarvitse käyttää. Voit katsella videoita mukavasti ja kirjoittaa sähköposteja täysin rauhassa. Voit valita materiaalit (nappanahka, litsi, leopardi, aitoa nahkaa, kuvioitu jne.) ja lukot (kantolenkki , magneja tinen, integroitu flip-tyyliseen kanteen jne.). Löydät paljon kansia, joissa on hauskoja kuvioita (kasveja, kukkia, eläimiä, marmoria, paljja teja, lippuja, kaupunkeja...), jotka vja oavat sekä teini-ikäisiin ja tä lapsiin). Hyödynnä superedullisja hintamme ja hemmottele itseäsi. Dealy lta voit ostaa useita suojia yhden hinnalla muualta. Nauti vierailustasi!

Ota yhteyttä neuvonantajiimme joka päivä

Olemme tavoitja tavissa joka päivä puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi tija oa tuotteistamme ja seurataksesi tilauksiasi.