Honor 9A näytön suojat


1 Tuote

Suojaa Honor 9A:n näyttö ja valokuvamoduuli edullisesti.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytönsuojia (kalvot ja karkaistut lasit) ja linssejä Honor 9A -puhelimeen alennja tuun hintaan. Hyödynnä edullisja hinnat kaikista tuotteistamme. Valitsemme vain korkealaatuisimmat näytönsuojat. Ne erottuvat ohuudesta ja huonon säänkestävyydestä. Näyttö ja linssit on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Kalvot ovat kuin toinen iho näytön lasin päällä. Ne ovat HD-luokan ja siksi erittäin kirkkaita. Panssarilasi kestää 9H. Ne estävät lasin pirstoutumisen iskun sattuessa, ja tuntoalue säilyttää herkkyytensä. Valitsemme vain kalvoja ja panssarilasi , jotka suojaavat koko näyttöä. Huomaat, ja tä valikoima on rajallinen. Itse suojakuori ssa haluamme tarjota sinulle mieluummin eksklusiivisen valikoiman tuotteita, jotka varmasti vastaavat tarpeitasi ja odotuksiasi.

Erittäin läpinäkyvä panssarilasi valokuvamoduulia varten

Haluatko välttää rikkinäisiä linssejä, vahingollisia naarmuja ja pölyä, joka voi kerääntyä takakameramoduulin ympärille? Tarjoamme sinulle parhaan ratkaisun erittäin kestävällä, erittäin läpinäkyvällä karkaistulla lasillamme. Se on niin helppo asentaa, ja tei sinun tarvitse huolehtia naarmuista. Valokuviesi laatu säilyy ennallaan. Aivan kuin linssit eivät olisi turvallisia.

Neuvonantajamme ovat sinua varten

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Suojakuori kaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään. Voimme myös seurata tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.