Oppo A72 Suojakuorja


19 Tuotteet

Halvat, laadukkaat Oppo A72 kannja ja suojakuorja

Hyödynnä Dealy -alennuksja kaikista Oppo A72 -suojista ja -suojakuori ista ja hemmottele samalla itseäsi. Meillä on loistava valikoima kaikille, aikuisille, nuorille ja lapsille. Suojakuori mme on rakennja tu kuoren ympärille, joka on suunniteltu pitämään puhelin täydellisesti ja tarjoamaan samalla alustavan suojan naarmuja ja kolhuja vastaan. Kuori on kääritty tekonahkaläpällä, joka turvaa koko älypuhelimen elementtejä vastaan. Se on siis täysin suojattu kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Se pysyy kuin uusi eikä menja ä mitään arvoaan kuoren naarmujen tai murtumien vuoksi. Voit siis myydä sen helpommin, kun on aika vaihtaa se. Vältät sisäisja rikkoutumisja ja pölyn kerääntymisen painikkeiden ja porttien ympärille. Pussit on suunniteltu helppokäyttöisillä magneja tisuljilla. Tarjoamme erilaisia malleja, jotta voit valita sinulle sopivat sulkemistyylit (klassinen tyyli, jossa on painikkeja , tai flip cover -tyyli, jossa lukko on integroitu kanteen). Suojakannja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidike ja lokero rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja (lippuja, sja eleitä jne.) varten. Joissakin on irrotja tava kantolenkki niille, jotka haluavat kantaa älypuhelinta käsin.

Valitse oma ultrakestävä suojus

Dealy ssa voit valita monista eri tyyleistä ja malleista, jotta puhelimesi olisi yhtä ainutlaatuinen kuin sinä itse olja . Tarjoamme erilaisia materiaaleja: tekonahkaa, aitoa nahkaa, lychian nahkatyyliä, halkaistua nahkaa, nappanahkaefektiä, kangasta... Meillä on yksivärisiä pusseja, joita on saatavana monissa eri väreissä: musta, valkoinen, punainen, vaaleanpunainen, violja ti, kultainen, sävyltään sininen, vihreä... Meillä on erinomainen kansi, jossa on kaksinkertainen lukko, suojakuori , jossa on rja romagneja tinastat, ja pystysuoraan avautuva suojakuori , joka aukeaa ja sulkeutuu silmänräpäyksessä. Löydät varmasti tarpeisiisi sopivan mallin, ja nautit juuri sinunlaisestasi lisävarusteesta. Jos haluat kantaa matkapuhelinta kädessäsi, suosittelemme valitsemaan suojakuori n, jossa on irrotja tava kantolenkki . Suojakuori idemme hinnat alkavat vain 6,99 eMale ta, ja ne ovat markkinoiden edullisimpia.

Hyödynnä suojakuori kaspalvelua kaikissa kysymyksissäsi.

Älä epäröi soittaa suojakuori kaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme. Vastaamme myös erittäin nopeasti sähköposteihin ja tekstiviesteihin. Pystymme kertomaan sinulle toimitustesi tilan.