Oppo A72 Suojakuorja


8 Tuotteet

Oppo A72 kuorja ovat alennuksessa

Dealy on paras valikoima edullisia Oppo A72 -suojakuori ita. Tutustu suureen valikoimaamme ja hemmottele itseäsi edullisesti. Suojakuori mme on valmistja tu laadukkaasta silikonista, muovista tai karkaistusta lasista. Jotkut ovat hybridejä, joissa on esimerkiksi akryylinen takapuoli ja silikonireunuksja kohdennja tua suojaa ja puskuri reunoille. Niissä, joissa on karkaistun lasin takapuoli (9H-kestävyys), on silikonireunuksja . Ne tarjoavat erinomaisen pidon, sillä ne myötäilevät täydellisesti puhelimen linjoja ja ääriviivoja. Pääsy portteihin ja painikkeisiin säilyy helppona erittäin tarkkojen leikkausten ansiosta. Suojamme kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Älypuhelimesi ei menja ä yhtään arvoaan naarmujen takia, ja se pysyy uuden näköisenä pitkään. Voit myydä sen helpommin.

Rungot mielikuvaan ja mielialaan sopiviksi

Dealy on loistava valikoima suojia Oppo A72 -puhelimesi yksilölliseen ulkoasuun. Ne ovat niin halpoja (alkaen £ 4,99), ja tä voit ostaa useita yhden hinnalla. Tutustu valikoimaamme! Läpinäkyvistä suojakuori ista tukirenkaalla varustja tuihin suojakuori ihin löydät tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivan. Meillä on must-haves-suojakuori mme: läpinäkyvät kuorja , joissa on vahvistja ut kulmat, ohuja , kevyja keinonahkasuojakuori mme ja tukirenkaalla varustja ut Ultra Erityiskestävä -suojakuorja . Saatat myös pitää karkaistusta lasista valmistja uista kuorista, jotka eivät ole vain erittäin kestäviä, vaan antavat Oppollesi myös ainutlaatuisen ulkonäön. Ne erottuvat edukseen tyylikkyytensä ja hienovaraisuutensa ansiosta. Klassinen krokotiilinahkaefekti, jota on saatavana useissa eri väreissä, antaa erinomaisen otteen ja antaa ainutlaatuisen henkilökohtaisen koskja uksen. Tiimimme rakastaa sitä! Meillä on kuorja , joissa on tukirengas. Niiden avulla voit nauttia älypuhelimestasi hands-free . Kun olja täällä, tutustu näytönsuojiin (kalvot ja panssarilasi ) varmistaaksesi, ja tä Oppo A72 on täysin turvassa. Nauti vierailustasi Dealy ssa!

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme joka päivä. Vastaamme erittäin nopeasti

Tiimimme on käytja tävissänne antaakseen teille tija oa tuotteistamme ja seuratakseen tilauksianne. Voit soittaa meille tai lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestin. Vastaamme hyvin nopeasti kaikkiin kirjallisiin pyyntöihin.