OnePlus Nord suojakalvot


3 Tuotteet

Parhaat näytönsuojat erikoistarjouksessa

Suojaa OnePlus Nord -puhelimesi näyttö edullisesti Dealy n avulla. Tiimimme valitsee erittäin ohuja , säänkestävät tuotteja . Tarjoamme vain parhaat ja tehokkaimmat tuotteja . Ne takaavat luotja tavuuden ja tehokkuuden. Ne ovat helppoja levittää, erittäin kirkkaita ja HD-luokan. Säilytät uuden lasisi pitkään ja vältyt lasin rikkoutumiselta ja naarmuilta, jotka voivat olla hyvin ongelmallisia. Karkaistut lasimme ovat 9H-kestäviä, joten ne eivät räjähdä törmäyksessä. Koskja usalue säilyy yhtä herkkänä, ja voit olla vuorovaikutuksessa suosikkisovellustesi kanssa ajattelematta, ja tä näyttö on turvassa.

Supersuojaus valokuvamoduulille

Älä unohda kiinnittää OnePlus Nord -puhelimen kameran lukitusta. Olemme käyttäneja erittäin ohutta HD-panssarilasi , jotta linssit eivät särkyisi iskun sattuessa. Linssit ovat myös suojassa naarmuilta, jotka voivat olla hyvin vahingollisia. Näin voit ottaa valokuvia ja videoita huolehtimatta moduulisi turvallisuudesta. Suojiemme avulla voit käyttää OnePlus Nord -malliasi täysin turvallisesti tinkimättä sen teknisestä ja valokuvauksellisesta suorituskyvystä.

Olemme avoinna 7 päivää viikossa ja olemme mukana suosikkisivustoillasi sosiaalisissa verkostoissa

Suojakuori kaspalvelutiimimme on valmiina antamaan tija oa kaikista tuotteistamme. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.