Suojakalvot Xiaomi Redmi 10X


2 Tuotteet

Maksimoi Redmi 10X:n näytön suojaus erittäin kestävillä ja edullisilla kalvoillamme ja karkaistulla lasilla.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman Xiaomi Redmi 10X -näytönsuojia edullisimpaan hintaan, jonka löydät. Tiimimme käyttää vain testattuja kalvoja ja panssarilasi optimaalisen turvallisuuden varmistamiseksi. Tuotteemme ovat erittäin ohuita ja helppoja asentaa. Niistä tulee kuin toinen iho lasille, kiinteä osa näyttöä. Kun olja poistanut ne, niistä ei jää jälkiä ja näyttösi on kuin uusi. Panssarilasi on 9H-kestävää ja räjähdyssuojattua. Näin vältyt lasin vaihtamisesta aiheutuvilta hankaluuksilta, näytön vahingoittumiselta ja tuntoalueen herkistymiseltä. Kaikki suojauksemme säilyttävät tuntoalueen herkkyyden.

Valokuvamoduulin suojauksja

Tästä osiosta löydät Xiaomi Redmi 10X -puhelimen kameramoduulille suunnitellut suojakuorja . Ne ovat yksinoikeudella puhelimelle ja ne on helppo asentaa. Linssit ovat suojassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Asentamalla tällaisen karkaistun lasin voit olla varma, ja tä valokuvien ja videoiden laatu säilyy.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Autamme sinua mielellämme tutkimuksissasi ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.