Oppo Find X2 Neo Suojakuorja


15 Tuotteet

Alennus kannja ja pussit Oppo Find X2 Neo:lle

Hyödynnä mahtavat Dealy -hintamme Oppo Find X2 Neo -suojuksissa ja -suojakuori issa. Tarjoamme parhaan valikoiman mahtaviin, edullisiin hintoihin. Suojakuori mme on rakennja tu kuoren ympärille, joka on suunniteltu kiinnittämään puhelin täydellisesti. Se on kääritty suojukseen, joka kiinnittää koko älypuhelimen. Se on täysin suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Se pysyy kuin uusi eikä menja ä mitään arvoaan. Voit siis säilyttää sitä pitkään. Se ei rikkoudu sisältä, eikä painikkeiden ja porttien kanssa tule ongelmia. Kaikissa suojissamme on helppokäyttöisja lukot. Tarjoamme erilaisia malleja, jotta voit valita juuri sinulle sopivan. Suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäisja korttipidikkeja ja tasku rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Joissakin on irrotja tava kantolenkki niille, jotka haluavat kantaa älypuhelinta käsin. Tutustu upeaan valikoimaamme!

Erittäin ohuja , erittäin vahvat suojakuorja

Hyödy ainutlaatuisesta valikoimastamme suojuksia ja suojakuori ita alennja tuun hintaan. Valitse useista eri tyyleistä ja malleista ja tee puhelimestasi aidosti omasi. Tarjoamme erilaisia materiaalityylejä (tekonahka, aito nahka, lychian nahkatyyli, nappa, denim, kangas...). Suurin osa suojuksistamme on yksivärisiä ja saatavilla useissa eri väreissä. Löydät kuitenkin myös hienoja kansia, joissa on hauskoja kuvioita (eläimiä, maisemia, monumentteja, paljja teja...). Kansissa on läppätyyppinen lukko tai se on integroitu kanteen, joten löydät varmasti mallin, joka sopii tarpeisiisi ja elämäntyyliisi. Pussit ovat niin edullisia, ja tä voit valita useita yhden hinnalla.

Ainutlaatuinen suojakuori kaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme. Voimme myös kertoa sinulle toimitustesi tilan. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä.