Suojakalvot Huawei P40 Pro Plus


1 Tuote

Erittäin kestävä alennus näytön suojakalvot Huawei P40 Pro Plus -puhelimelle

Dealy tarjoaa erittäin kestävät ja edullisja näytönsuojat Huawei P40 Pro Plus -puhelimelle. Olemme valinneja erittäin ohuja , erittäin kestävät kalvot ja panssarilasi suojaamaan puhelintasi iskuilta, naarmuilta, sormenjäljiltä ja pölyltä. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun olja poistanut ne. Voit käyttää matkapuhelimen näyttöä ajattelematta, ja tä se on suojattu, ja koskja usalue on optimoitu. Panssarilasi mme on 9H-kestävää. Ne eivät estä vuorovaikutteisuutta sovellusten kanssa.

P40 Pro Plus -valokuvamoduulin suojaus

Tarjoamme myös karkaistua lasisuojaa arvokkaan Huawei P40 Pro Plus -puhelimesi valokuvamoduulille. Tämän moduulin on oltava paremmin kuin minkään muun moduulin, jotta voit käyttää sitä täysin rauhallisin mielin. Ne on helppo asentaa, ja ne estävät linssejä pirstoutumasta iskun sattuessa, eikä sinun tarvitse huolehtia vahingollisista naarmuista. Tarjoamme kalvoja myös puhelimen takaosaan, joten voit säilyttää älypuhelimen ohuen muotoilun ja suojata sitä samalla. Tuotteemme ovat parhaiden valmistajien suunnittelemia ja kaikki lyömättömään hintaan.

Dealy : Huawei P40 Pro Plus -suojakuori kaspalvelusi

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse. Olemme avoinna 7 päivää viikossa antaaksemme tija oa kaikista tuotteistamme ja seurataksemme tilauksiasi.