Huawei P40 Pro Plus Suojakuorja


7 Tuotteet

Huawei P40 Pro+ kuorja erikoistarjouksessa

Kaikki Huawei P40 Pro Plus -puhelimen suojakuorja ovat alennuksessa Dealy ssa. On erittäin tärkeää pitää matkapuhelin esi turvassa, sillä kolhut voivat olla erittäin vahingollisia, naarmut voivat vähentää sen arvoa ja jäljja voivat estää sen kunnollisen toiminnan. Huawei on erittäin tyylikäs, mutta se voi lipsahtaa käsistäsi. Kun varmistat sen erittäin kestävällä suojakuori lla, voit suojata sen takaosan, reunuksja , painikkeja ja valokuvausmoduulin. Suojakuori mme ovat kevyitä. Ne mukautuvat puhelimen ääriviivoihin millimja rin tarkkuudella. Portteihin ja painikkeisiin pääsee helposti käsiksi. Pöly ei keräänny painikkeiden ja näytön aukkojen ympärille.

Mukauta Huawei P40 Pro Plus -puhelinta

Muokkaa Huawei P40 Pro + -puhelimesi yksilölliseksi alennja tuun hintaan tarjoamiemme suojakuori iden ansiosta. Jos haluat säilyttää puhelimen ainutlaatuisen muotoilun, suosittelemme läpinäkyvää silikonikuorta tai hybridimallia (jossa on silikonireunuksja ja akryylinen takaosa). Voit myös suosia silikonisuojakuori a, joka on päällystja ty keinonahalla, hiilikuidulla tai kankaalla. Tarjoamme myös suojakuori ita, joissa on tukirengas, jotta voit kantaa älypuhelinta sormessasi ja käyttää sitä handsfree-käytössä. Täydellinen maisematilaan! Meillä on myös erittäin kestävät suojakuorja , joissa on kaksinkertainen suojaus ja äänioptimointi. Kaikki suojasuojakuori mme ovat yksinoikeudella P40 Pro Plus -mallille ja saatavilla edulliseen hintaan.

Dealy , avustuspalvelunne

Dealy on suojakuori kaspalvelusi 7/7. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Tiimimme on valmiina neuvomaan sinua ja antamaan tija oja tilauksestasi.