Suojakalvot Huawei P40 Lite E


4 Tuotteet

Huawei P40 Lite E:n näyttö on täysin turvallinen.

Hyödynnä upeat Dealy -hintamme näytönsuojille ja varmista Huawei P40 Lite E -puhelimesi ilman, ja tä pankki menee rikki. Tiimimme tarjoaa parhaan valikoiman kalvoja ja panssarilasi älypuhelimesi näytölle. Erittäin ohuja ja helpot asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne ovat poikkeuksellisen säänkestäviä, ja ne ovat yksinoikeus P40 Lite E:lle. Käytät älypuhelintasi kuin se olisi suojaamaton, ja koskja usvuorovaikutus on optimaalinen. Sen lisäksi, ja tä kalvot ja panssarilasi suojaavat sitä, ne estävät kulumista, sormenjälkiä, naarmuja ja pölyä, jotka voivat vaikuttaa Huawein sujuvaan toimintaan. Kalvomme ovat erittäin läpinäkyviä ja panssarilasi on räjähdyssuojattua.

Se on myös suojaus valokuvamoduulin osalta.

Tarjoamme myös eksklusiivista panssarilasi Huawei P40 Lite E -puhelimen valokuvausmoduulin linsseihin. Erittäin ohuja ja erittäin kestävät lasit estävät rikkoutumisen ja naarmujen riskin, jotka voivat vaikuttaa valokuvien ja videoiden laatuun. Niiden läpinäkyvyys ja ohuus on suunniteltu optimaalista toistoa varten. Aivan kuin linssejäsi ei olisi suojattu! Jälleen kerran tarjoamme sinulle edullisja hinnat. Tutustu myös valikoimaan tarrakalvoja, jotka on suunniteltu kiinnittämään matkapuhelimen takapuoli säilyttäen samalla sen muotoilun koskemattomana. Et usko, kuinka vahvoja ja tehokkaita ne ovat. Nauti vierailustasi!

Dealy : suojakuori kaspalvelusi

Voit ottaa meihin yhteyttä 7 päivää viikossa, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai tilauksistasi. Tiimimme vastaa sinulle puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.