Huawei P40 Lite E kannja


37 Tuotteet

Halvat kannja ja suojakuorja Huawei P40 Lite E:lle

Dealy , se on Huawei P40 Lite E kannja ja tapauksja alennja tuun hintaan. Älä epäröi hemmotella itseäsi parhaaseen hintaan suojata matkapuhelimesi haluamallasi tavalla.

Tarjoamme ohuita ja kevyitä suojakuori ita, jotka suojaavat puhelintasi täydellisesti onnja tomuustilanteissa ja käytön aiheuttamilta vaurioilta (naarmuilta, jäliltä, kosteudelta ja pölyltä).

Jokainen suojakuori on suunniteltu korkealaatuisen silikonikuoren ympärille. Suojakuori on valmistja tu mukautumaan matkapuhelimesi ääriviivoihin, ja se pitää ja kiinnittää sen paikallaan ja tarjoaa samalla lisää turvallisuutta. Suojakuori kija outuu matkapuhelimen ympärille ja suojaa sen täydellisesti. Kaikissa taskuissamme pääsja helposti käsiksi portteihin, ja kannja voidaan taittaa toimimaan handsfree-pidikkeenä. Hihnalla tai ilman, löydät varmasti juuri sinulle sopivan.

Valitse Huawei P40 Lite E -suojakuori

Valitsemme kannja tavat tija okoneen yksilöllisja kannja ja suojakuorja , jotka erottuvat edukseen käytännöllisyytensä ansiosta: lompakkokannja , Flip-kannja , joissa on integroitu lukko, tai View-kannja , jotka tarjoavat vuorovaikutusvaihtoehtoja ilman, ja tä läppää tarvitsee avata.

Löydät paljon erilaisia, hauskoja pussukoita (eläimiä, kukkia, maisemia, yksisarvisia jne.), tyylikkäitä suojuksia keinonahasta tai aidosta nahasta useissa eri väreissä. Tarjoamme nappanahkaa, krokotiilinnahkaa ja lychianahkaa. Jokainen kansi sopii täydellisesti sinulle ja elämäntyylillesi. Ne antavat sinulle turvallisuutta ja vaihtoehtoja, joita tarvitsja jokapäiväisessä elämässä.

Dealy ssa voit myös hyödyntää mahtavia kampanjoita ja myyntejä, jotta voit käyttää P40 Lite E:tä haluamallasi tavalla.

Dealy tarjoaa myös suojakuori kaspalvelua

Tavoitat meidät 7 päivää viikossa puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi tuotteistamme ja tilausten seurannasta.