Honor 8S tapauksja


12 Tuotteet

Vakavin ja edullisin valikoima tapauksia Honor 8S: lle

Dealy on erittäin kestävien ja edullisten suojien toimittaja Honor 8S -puhelimelle. Tutustu ohuisiin ja kevyisiin suojakuoriin, jotka sopivat täydellisesti puhelimesi ympärille. Niitä on saatavana silikonista, joustavasta tai jäykästä muovista. Jotkut on valmistja tu hybridimateriaaleista, joissa on muovinen takaosa ja muovisja reunuksja , jotka suojaavat matkapuhelimen komponentteja kohdennja usti. Ne mahdollistavat helpon pääsyn Honorin portteihin ja toimintoihin. Ne suojaavat takapuolta, reunoja, linssiä ja painikkeita elementeiltä (kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä). Honor 8S on erittäin ohut muotoiluälypuhelin. Siksi on elintärkeää suojata se sisäisiltä vaurioilta, naarmuilta, jotka alentavat sen arvoa, ja pölyltä, joka voi estää sitä toimimasta kunnolla. Tutustu upeaan valikoimaan suojakuori ita, jotka personoivat 8S:ääsi.

Muokkaa Honor 8S:ää henkilökohtaiseksi My Shellin avulla

Dealy tarjoaa erittäin kestäviä suojakuori ita kaikille markkinoiden parhaaseen hintaan. Olemme ajatelleja kaikkia, erityisesti nuoria, valitsemalla ainutlaatuisen suojan. Fantsuojakuori suojakuori ista (eläimillä, hedelmillä, glitterillä, marmorilla, unisiepparilla....) klassisiin läpinäkyviin suojakuori ihin löydät juuri sen, joka vastaa tarpeitasi ja toiveitasi. Meillä on myös erittäin kestäviä, keinonahkaisia, harjattua hiilikuitua tai litsien nahkatehosteisia kuoria, jotka sopivat täydellisesti kaikille. Joissakin on korttipidikkeja tai rengas, jota voi käyttää handsfree-pidikkeenä.

Dealy pitää sinut ajan tasalla tilauksistasi.

Dealy tiedottaa sinulle tuotteistaan ja pitää kirjaa kaikista tilauksistasi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.