Honor 9X Pro -suojakuorja


19 Tuotteet

Tutustu yksinoikeudella valmistja tuihin ja edullisiin suojiin Honor 9X Pro -puhelimelle.

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen suojan edulliseen hintaan Honor 9X Pro -puhelimellesi. Tutustu päivittäisiin kampanjoihimme ja alennuksiimme! Valitsemme juuri matkapuhelimille suunnitellut suojuksja ja suojakuorja . Ne on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka kiinnittää puhelimen ja suojaa sen täysin.

Ne ovat erittäin iskunkestävät ja pitävät myös naarmut, jäljja ja pölyn poissa. Niitä voi käyttää myös lompakkoina, sillä niiden sisällä on aukot kortteja ja käteistä varten. Löydät erilaisia lukituksia. Nämä optimoivat älypuhelimen turvallisuuden ja ovat samalla erittäin nopeita avata ja sulkea. Suojat on suunniteltu niin, ja tä voit taittaa ne ja käyttää niitä miellyttävinä handsfree-tukina.

Sinulla on tija ysti edelleen suora pääsy älypuhelimen portteihin ja painikkeisiin. Joissakin pusseissa on kiinnityslenkki tai kantolenkki . Sinun tarvitsee vain valita tarpeisiisi ja tyyliisi sopiva.

Muokkaa Honor 9X Pro -puhelimesi yksilölliseksi premium-suojien ja -suojakuori iden avulla.

Dealy on täydellinen valikoima halpoja suojuksia ja suojakuori ita Honor 9X Pro -puhelimelle. Valikoima on uskomaton! Tutustu upeisiin suojiin, jotka ovat tekonahkaa tai aitoa nahkaa. Ne ovat ihanteellisia työssä käyville, käytännöllisiä ja optimoivat matkapuhelimesi käytön lompakko- ja handsfree-tukitoimintojensa ansiosta. Löydät erilaisia nahkatyylejä: litsi, nappa, vintage, leopardi... Yksivärisja tai kuviollisja , pussit tuovat henkilökohtaisen koskja uksen arkeen.

Tutustu värikkäisiin suojiin, motiiveilla varustja tuihin suojiin (eläimja , monumentit, kukat, mandalat, paljja it, marmori...), suojiin, joissa on irrotja tavat kuorja , erittäin kestäviin kankaisiin tai farkkusuojiin. Koko valikoima ainutlaatuisia ja eksklusiivisia suojia edulliseen hintaan.

Suojakuori kaspalvelusi kaikkia ostoksiasi varten

Olemme avoinna 7 päivää viikossa auttaaksemme sinua valitsemaan Honor 9X Pro -puhelimeesi parhaiten sopivan tuotteen, ja pidämme sinut ajan tasalla kaikkien tilaustesi edistymisestä. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.