Honor 20 Lite tapauksja


14 Tuotteet

Dealy tekee Honor 20 Lite -laitteestasi mahdollisimman turvallisen erittäin kestävillä suojakuori illa edulliseen hintaan.

Suojaa Honor 20 Lite -puhelimesi markkinoiden parhaaseen hintaan Dealy -suojuksillamme ja suojakuori illamme. Tiimimme tarjoaa parhaan mahdollisen suojan ja antaa sinulle mahdollisuuden valita materiaaleja, ominaisuuksia ja malleja. Suojakuori mme on sovitja tu yksinomaan matkapuhelimesi linjoihin ja käyristyksiin. Ne ovat erittäin ohuita ja kevyitä ja ne on suunniteltu erittäin kestävän silikonikuoren ympärille. Ne suojaavat koko älypuhelinta sen käyttöön liittyviltä riskeiltä (pudotuksja , kolhut, naarmut, sormenjäljja , kosteus ja pöly). Ne jättävät portit ja painikkeja helposti saataville.

Löydät taskuja, jotka toimivat myös lompakkoina (korttipidikkeillä ja taskuilla käteistä tai suojakuori kirjoja varten). Valitsemme erilaisia lukitustyylejä, jotta voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Kannja ja läpät voidaan taittaa toimimaan handsfree-telineenä, jolloin voit käyttää Honor-laitja ta vaakatasossa. Joissakin kansissa on mukana kantolenkki .

Kaikki kannja ja pussit ovat alennja tuja.

Tiimimme tarjoaa sinulle parhaan valikoiman suojakuori ita kaikkiin tarpeisiisi. Sen lisäksi, ja tä ne ovat erittäin kestäviä, voit valita suojan, joka antaa kännykällesi yksilöllisen ilmeen. Yksinkertaisesta värillisestä tekonahkasta valmistja tuun suojukseen tai hienoon pussiin, jossa on painja tu manda, löydät varmasti "lifestyle-lisävarusteesi". Tarjoamme erilaisia materiaaleja: lychee-keinonahkaa, krokotiilinahkaista tyyliä useissa eri väreissä, kiiltävää nahkatehoste.....

Tarjoamme myös hienoja suojia, joissa on eläimiä (pandoja, perhosia, pöllöjä, tiikereitä...). Onko sinulla paljon kortteja? Tarjoamme käytännöllisiä, muotoiltuja monikorttisuojia! Dealy on sinun maailmasi huippuluokan suojia erittäin kilpailukykyiseen hintaan!

Henkilökohtainen suojakuori kaspalvelu

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai tilausten käsittelystä.